Τι πρέπει να έχει μέσα η βαλίτσα των διακοπών

Τα must have κομμάτια του φετινού καλοκαιριού

Bucket hat

Μπορεί να διανύουμε ήδη τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού πολλοί από εμάς όμως δεν έχουμε φύγει ακόμα για διακοπές. Η ανάγκη για να ξεφύγουμε είναι τόσο μεγάλη που έστω και οι κοντινοί προορισμοί φαντάζουν παράδεισοι.

Ρόδι: Οι ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα

Μετά από τόσους μήνες απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να μπούμε σε ένα αεροπλάνο, πλοίο ή τρένο και να φύγουμε αφήνοντας πίσω όλα όσα μας «ταλαιπώρησαν» ψυχολογικά.

Κάνοντας ένα scrolling στο Instagram θα δεις πως αυτό το mood ενισχύουν ακόμα περισσότερο τα διάσημα κορίτσια της μόδας, που άρχισαν να κάνουν τα πρώτα τους ταξίδια μετά την καραντίνα και να τα δίνουν όλα στα travel looks τους. 

Wavy Nails: Η νέα τάση που θα σε ξετρελάνει

Ποια είναι λοιπόν τα κομμάτια που επικρατούν και που θα αναδείξουν το στυλ σου αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πόσο «ενημερωμένη» είσαι.
Εμείς καταγράψαμε 7 must haves που πρέπει οπωσδήποτε να «πακετάρεις» στην βαλίτσα σου, από το χρώμα μαγιό που θα επιλέξεις μέχρι τα αξεσουάρ που θα ενισχύσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, ακόμα και το φόρεμα που θα χρειαστείς για τις εξόδους σου.

 

  1. Bucket hats
  2. Μαγιό στο ροζ της Barbie
  3. Mini Φούστα
  4. Παιδικά πλαστικά αξεσουάρ
  5. Ψηλοτάκουνα σε καλοκαιρινά χρώματα
  6. Slip Φόρεμα σε φωτεινό χρώμα με ανοίγματα
  7. Κοντομάνικα πουκάμισα σε δροσερά υφάσματα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top