Elgydium: Κέρδισε ξανά το λευκό σου χαμόγελο!

Τέλος στο κίτρινο χρώμα των δοντιών - Θεραπεία στο σπίτι

Elgydium λεύκανση δοντιών

Ένα λαμπερό χαμόγελο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα για τον εαυτό σου. Ωστόσο, με τα χρόνια, τα δόντια τείνουν να αποκτούν ένα πιο κρεμ χρώμα που στη συνέχεια γίνεται κίτρινο. Γιατί γίνονται κίτρινα τα δόντια; Μπορεί να αποτραπεί αυτή η απώλεια του λευκού; Ποιες θεραπείες μπορούν να κάνουν το χαμόγελό σου κατάλευκο ξανά;

Τα δόντια αποτελούνται από 3 στρώματα: Tον πολφό, την οδοντίνη και την αδαμαντίνη (σμάλτο). Το χρώμα και το πάχος της οδοντίνης καθορίζουν την απόχρωση του δοντιού. Το χρώμα της οδοντίνης είναι γενετικά καθορισμένο, το οποίο σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν φυσικά λευκότερα δόντια από άλλους. Η αδαμαντίνη είναι αρκετά διαφανής. Ωστόσο, η λευκότητα ενός δοντιού οφείλεται εν μέρει στη λευκότητα της αδαμαντίνης, οπότε είναι σημαντικό να την προστατεύουμε και να τη διατηρούμε καθαρή.

Η λεύκανση των δοντιών μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στον οδοντίατρο, είτε με τα κατάλληλα προϊόντα. Είναι εύκολο να διατηρήσετε τα δόντια σας λευκά στο σπίτι: Μία οδοντόβουρτσα και μία οδοντόπαστα σχεδιασμένα για να αφαιρούν τις χρωστικές από τις επιφάνειες των δοντιών, καθώς και το κατάλληλο στοματικό διάλυμα.Η Elgydium έχει τη λύση.

ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ ELGYDIUM WHITENING

Η οδοντόπαστα ELGYDIUM WHITENING βοηθάει στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων των δοντιών (που έχουν προκληθεί κυρίως από την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, ποτών ή το κάπνισμα) χωρίς να φθείρει τα δόντια. Έχει γεύση μέντας και παρατείνει τη λευκότητα των δοντιών μετά από απομάκρυνση της πέτρας ή επαγγελματική λεύκανση.

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ELGYDIUM WHITENING

Η οδοντόβουρτσα ELGYDIUM WHITENING έχει εξαιρετικά γυαλιστικά μικροσφαιρίδια στις ίνες της (Σύστημα Microball) για καλύτερο αποτέλεσμα λεύκανσης, χωρίς να φθείρει την αδαμαντίνη. Για πιο λαμπερά, πιο λευκά δόντια!

ELUDRIL WHITE

Το Eludril White είναι ένα καθημερινό στοματικό διάλυμα για χρήση μετά από κάθε βούρτσισμα για δυνατά και λαμπερά δόντια. Μειώνει την προσκόλληση χρωστικών παραγόντων στην επιφάνεια των δοντιών, μειώνει τη δημιουργία οδοντικής πλάκας, όλα αυτά χωρίς αλκοόλ! Το δροσερό άρωμα μέντας προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Κλινική μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε δείγματα οδοντικού σμάλτου που εκτέθηκαν σε κύκλους χρωστικών ουσιών (μαύρο τσάι), έδειξε τη διατήρηση της φυσικής λευκότητας των δοντιών με τη χρήση του Eludril White.

Απόκτησε και εσύ φέτος το καλοκαίρι το λευκό χαμόγελο που ονειρεύεσαι με τη βοήθεια της Elgydium! Share your smile!

Ακολούθησε την Elgydium στα social media και μάθε περισσότερα!

Facebook: Pierre Fabre Oral Care Greece - Home | Facebook

Instagram: https://www.instagram.com/elgydium.greece/

ΥοuTube: https://www.youtube.com/channel/UConJCv_DFpSbW-TqbXVgD_g

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top