Σπίτι: Γαλλικοί κανόνες διακόσμησης που θα σε ξετρελάνουν

Αξίζει να τους υιοθετήσεις

γαλλική διακόσμηση

Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ότι οι Γάλλοι έχουν τα πιο ωραία και στυλάτα σπίτια. Γι΄αυτό, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους.

Συνδυάζουν με μαεστρία το παλιό με το μοντέρνο 

Το παλιό πάντα έχει θέση στο σπίτι σου, όσο μοντέρνο και αν είναι αυτό. Φτάνει να το κάνεις με στυλ και να διατηρήσεις μια άλφα ισορροπία στον χώρο. 

Οι διάσημες μας δείχνουν πώς να κάνουμε ψεύτικο καρέ!

Αγάπησε τα έργα τέχνης 

Ένα έργο τέχνης δεν είναι κατά ανάγκη ακριβό. Αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που φαίνεται και δείχνει φτηνό. Επίσης, δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι ένας πίνακας. Μπορεί να είναι ένα κρυστάλλινο βάζο, ένα αριστοκρατικό παλιό χρυσό κηροπήγιο. Με λίγα λόγια, αντικείμενα που έχουν φινέτσα. Επίσης, οι αρχοντικές πινελιές, όπως τα φρέσκα λουλούδια, είναι επίσης must. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The curated color shades present in the living room of this chic Parisian apartment provides a understated sophisticated look that is inviting and current simultaneously. Photography by @heidijeanfeldman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lichelle Silvestry Interiors (@lichelle.silvestry.interiors) στις

Μη το παρακάνεις 

Αν κάτι πρεσβεύουν οι Γάλλοι στο ντύσιμο, τη διακόσμηση και γενικότερα στον τρόπο ζωής του, είναι η κομψότητα της απλότητας. Μην το παρακάνεις με τα διακοσμητικά. Κράτησε όσο γίνεται τα πράγματα απλά και επίσης μην θυσιάσεις με τίποτα την άνεσή σου. Το σπίτι είναι το καταφύγιο και το ησυχαστήριο σου. Δεν είναι show room. 

Στιλάτη με denim: Με τι μπορείτε να το συνδυάσετε

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top