Αυτό το κομμάτι είναι ιδανικό και θα το ευχαριστηθείς όλο το Φθινόπωρο

Η αγορά που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι...

Shacket

Είναι κάτι ανάμεσα σε πουκάμισο και σακάκι όπως άλλωστε υπονοεί και η ονομασία του. To «shacket» (shirt+jacket) είναι το κομμάτι που ψάχναμε κάθε φθινόπωρο και φέτος τα κορίτσια της μόδας το συστήνουν ως το τέλειο overcoat για τις εμφανίσεις μας αυτή την εποχή.

Όχι τόσο «βαρύ» όσο ένα σακάκι, ούτε τόσο λεπτό όσο ένα πουκάμισο, αλλά ενισχυμένο με κουμπιά και τζέπες που να παραπέμπουν εκεί, το «shacket» έχει μπει στις ντουλάπες των πιο influencers που έψαχναν το τέλειο ''συμπλήρωμα'' των εμφανίσεών τους γι' αυτή την μεταβατική εποχή.

Αυτό είναι μακράν το καλύτερο βραδινό φθινοπωρινό μακιγιάζ

Φορεμένο σαν blazer πάνω από μακό μπλουζάκια μοιάζει η τέλεια επιλογή για να ρίξεις επάνω σου όταν αρχίζει έξω να δροσίζει και να ενισχύσεις τα καλοκαιρινά σου σύνολα.

Σαν μέρος της αντρικής γκαρνταρόμπας αρχικά, το «shacket» μπήκε για τα καλά και στη δική μας ζωή, μιας και η καραντίνα γέννησε τις απαιτήσεις για πιο χαλαρά κομμάτια, ενώ μεγάλοι οίκοι όπως ο Celine το παρουσίασαν στις συλλογές τους σε διαφορετικές εκδοχές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW #rosiehw via Instagram Stories 😍

A post shared by FOLLOWED BY ROSIE (5/5/2019) (@rhwnews) on

 

Καλεσμένη σε fashion show: Ποιο χρώμα είναι πολύ της μόδας

Πρόσφατα η Rosie Huntington-Whiteley έδειξε στο Instagram το go-to jacket της γι' αυτή την εποχή -ένα balloon style shacket στην απόχρωση της άμμου-, ενώ μέσα στο lockdown, η Bella Hadid φωτογραφήθηκε από το εξοχικό σπίτι της μαμάς της, με το δικό της shacket και τη λεζάντα «Ένα κορίτσι και αγαπημένο της κίτρινο σακάκι», το οποίο μάλιστα επέλεξε να φορέσει χωρίς τίποτα από μέσα, με μια μπαντάνα στο κεφάλι και χρυσούς κρίκους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ok, the series is over now. thank you for coming

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top