Tα μυστικά ομορφιάς της Natalie Portman

Είναι 39 ετών αλλά δείχνει πολύ νεότερη

Νatalie Portman

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2015, ο ειδικός σε θέματα facial mapping, Dr Chris Solomon χαρακτήρισε την Natalie Portman ως ''το πιο τέλειο πρόσωπο στον κόσμο'', αλλά πιθανό αυτό να είναι το τελευταίο που θα μπορούσε να πει κάποιος γι' αυτή την ταλαντούχα ηθοποιό, απόφοιτη του Harvard, αγωνίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, γυναίκα και μητέρα...

Ναι, πιθανό η λάμψη της Natalie Portman, που έκλεισε τα 39 την περασμένη Τρίτη, να πηγάζει από μέσα, όμως αυτό που σίγουρα μας ενδιαφέρει ως beautistas, είναι να μάθουμε πώς κατάφερε μέσα από τις διάφορες μεταμορφώσεις της για διάφορους ρόλους, από τον ρόλο που την ήθελε να ξυρίζει το κεφάλι της στο V for Vendetta μέχρι την φιλόδοξη μπαλαρίνα Black Swan, κατάφερε να διατηρήσει την υγεία, την φρεσκάδα κι αυτή τη νεότητα στην εμφάνισή της.

Η Chiara Ferragni μας έδειξε το γκλαμ μανικιούρ της

Το κορίτσι του οίκου Dior, στο παρελθόν έχει αποκαλύψει ότι ταλαιπωρούνταν με ακμή από μικρή ηλικία μέχρι και τα 30 της, όταν αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Έγινε χορτοφάγος, σταμάτησε να καταναλώνει γαλακτοκομικά και αυγά και από τότε δεν έχει εμφανίσει σπυράκια, όπως υποστηρίζει. 

Από τα πιο σημαντικά beauty μαθήματα που διδάκτηκε ήταν το να μην ''αγγίζει'' τα φρύδια της καθώς επίσης και το να δείχνει φυσική ακόμα και όταν φοράει μακιγιάζ ώστε να μην μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο απ' αυτό που είναι. 

Ξανθά μαλλιά: Εύκολα tips για να διατηρήσεις το λαμπερό τους χρώμα

Η ίδια υποστηρίζει ότι είναι έτσι κι αλλιώς λάτρης του neutral makeup look, ενώ φροντίζει να φοράει πάντα αντηλιακό την ημέρα κάτω από το ελαφρύ μακιγιάζ της, το οποίο συνήθως βασίζεται πάνω σε ένα primer για glowy όψη. Για το βράδυ ένα κόκκινο κραγιόν το οποίο θεωρεί διαχρονικό αλλά και ένα πιο μοντέρνο makeup look που έμαθε από τον makeup expert, Peter Philips και δεν είναι άλλο από το eyeliner που θυμίζει σύγχρονη Twiggy.

Η αγαπημένη της skincare συνήθεια που δεν αλλάζει ποτέ, είναι το λάδι από κουκούτσι σταφυλιού, που της παρέχει full ενυδάτωση και της χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Το χρησιμοποιεί πρωί και βράδυ ως ενυδατική και το ανακατεύει με το foundation της, για τέλεια και λαμπερή κάλυψη.

Επίσης, όπως όλες μας, έτσι κι εκείνη, παραδέχεται πως ταλαιπωρείται από beauty προβλήματα. “Έχω μαύρους κύκλους στα μάτια μου και πάντα εφαρμόζω ένα concealer κάτω από την περιοχή των ματιών”.

Όσο για την ιδανική skincare routine, αυτή όπως υποστηρίζει είναι ένα καλό beauty sleep και πολύ νερό.

''Η μητέρα μου είναι το είδωλό μου. Πολύ φυσική και λαμπερή. Και η γιαγιά μου, που είναι κάπως διαφορετική - πολύ στιλάτη και λάτρευε τα κοσμήματα και το μακιγιάζ. Και οι δύο εκπροσωπούν κομμάτια της θηλυκότητας που λατρεύω. Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να δείχνει όμορφη μέσα από την διαφορετικότητά της. Η beauty συμβουλή που θα δώσω στα παιδιά μου είναι ''μην το χρησιμοποιήσεις μέχρι να το χρειαστείς''. 

 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top