Λιπαρά μαλλιά; Φτιάξε τρεις μάσκες με προϊόντα που ήδη έχεις σπίτι σου

Έτσι θα δείχνουν υγιή και λαμπερά

μάσκες για λιπαρά μαλλιά

Η λιπαρότητα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι κάτι που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες. Η αλήθεια είναι πώς το να αισθάνεσαι και να φαίνοντα τα μαλλιά σου ''άλουστα'' δεν είναι και ό,τι καλύτερο, γι' αυτό πολλές φορές καταφεύγουμε σε καθημερινά λουσίματα που τελικά καταστρέφουν την τρίχα.

Πέντε φυσικά tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο εύκολα

Για ακόμα μια φορά, η φύση έρχεται να δώσει την λύση λοιπόν, και να σε απαλλάξει από την λιπαρότητα με μάσκες που προϋποθέτουν υλικά που έχεις ήδη στην κουζίνα σου.

1. To λάδι καρύδας, είναι μια αρκετά ευεργετική μάσκα για τα μαλλιά σου. Άπλωσε το λάδι στο τριχωτό της κεφαλής κάνοντας απαλό μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων, και άφησέ το για μισή ώρα το λιγότερο μέχρι να λουστείς. Για να μην έχεις ''ατυχήματα'' τύλιξε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα κι άφησέ το να δράσει.

Τα 5 top hairstyles που θα αγαπήσετε φέτος το καλοκαίρι

2. Ένα άλλο τρικ που μπορείς να κάνεις είναι να αναμείξεις χυμό από φρεσκοστυμμένο λεμόνι σε μια κούπα νερό και αφού ολοκληρώσεις το λούσιμο να περιχύσεις το μείγμα στα μαλλιά σου. Τα οξέα που περιέχει το λεμόνι εξισορροπούν την λιπαρότητα και αφαιρούν το περιττό σμήγμα που συσσωρεύεται στην επιφάνεια του δέρματος και στα μαλλιά.

3. Ακόμα μια πολύ αποτελεσματική λύση είναι το τσάι, που βοηθάει στην μείωση της λιπαρότητας και απομακρύνει το περιττό σμήγμα. Αφού βράσεις λοιπόν μια μεγάλη κούπα τσάι, άφησέ το να κρυώσει, αν θες πρόσθεσε μερικές σταγόνες λεμόνι και όπως και πιο πάνω άπλωσέ το στα φρεσκολουσμένα μαλλιά σου.

Επιμέλεια:  MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top