O Justin Bieber σε ρόλο make-up artist: To μακιγιάζ στη Hailey Baldwin

Εκείνη του έκανε μία σπιτική μάσκα ομορφιάς

Justin Bieber μακιγιάζ

Στο νέο επεισόδιο του The Biebers, ο διάσημος ποπ σταρ αναλαμβάνει λοιπόν τον ρόλο του makeup artist και πραγματικά αξίζει να απολαύσεις όλη την διαδικασία μέχρι το τέλος.

Θρίλερ με την υγεία διάσημου τραγουδιστή - Πάσχει από Βορρελίωση!

Το επεισόδιο ξεκινά με τον Justin να υπόσχεται την σύζυγό του πώς θα την κάνει να δείχνει η πιο όμορφη του κόσμου και εκείνη αφήνεται στα μαγικά του χέρια. 

Δείτε ποιες μπλούζες θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Αν και στην αρχή ο ίδιος παραδέχεται μάλιστα ότι δεν έχει ποτέ ξαναπιάσει στη ζωή του πινέλο, ο τρόπος που χειρίζεται κάθε βήμα εκπλήσσει ακόμη και την Hailey, η οποία τον καθοδηγεί στην όλη διαδικασία.

Μάλιστα όταν στην αρχή τον ρωτά με τι σκοπεύει να ξεκινήσει, εκείνος πολύ σωστά απαντά το “foundation” εκπλήσσοντας το ''it'' model ευχάριστα. Στη συνέχεια πολύ προσεκτικά και με τρυφερότητα, εφαρμόζει κάθε προϊόν στο πρόσωπό της, ενώ δεν διστάζει να της προτείνει ένα κραγιόν με απαλό ροζ χρώμα.

Στο τέλος, η Hailey παίρνει ένα καθρεφτάκι για να δει το αποτέλεσμα, και δεν πιστεύει ούτε η ίδια πόσο εξαιρετικό είναι. Ο Justin κατάφερε να δημιουργήσει ένα φυσικό look με λάμψεις και το πρόσωπο της Hailey έδειχνε απίστευτα ζωντανό και fresh. Στο κλείσιμο μάλιστα, αστιευόμενος, έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους επαγγελματίες makeup artist να προσέχουν γιατί ''έρχεται να τους πάρει τη δουλειά''.

Επιμέλεια:  Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top