KLOSTI: Χριστουγεννιάτικα δώρα και πρωτοχρονιάτικα γούρια σε φοβερές τιμές!

Όμορφα χειροποίητα δώρα με 3 κλικ στην πόρτα σου!

KLOSTI Χριστουγεννιάτικα δώρα και πρωτοχρονιάτικα γούρια

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων!  Όλοι έχουμε στο μυαλό μας τα δώρα των αγαπημένων μας – τι θα τους χαρίσουμε φέτος που θα τους δώσει χαρά; Είκοσι μέρες πριν τα Χριστούγεννα, είμαστε όλοι στην αναζήτηση ιδιαίτερων δώρων!

Το KLOSTI έχει δημιουργήσει μια φανταστική συλλογή με χριστουγεννιάτικα δώρα - όλα χειροποίητα, με προσωπικότητα και έμφαση στην λεπτομέρεια και όλα φτιαγμένα σε μικρά εργαστήρια στην Ελλάδα! Εδώ σίγουρα θα βρεις κάτι για όλους τους αγαπημένους σου!

Η «θεά Δήμητρα» είναι μια από τις ιδιαίτερες χειροποίητες μπάλες που θα βρεις στο KLOSTI!

Σύγχρονα, μοντέρνα γούρια με minimal διάθεση, τα χειροποίητα γούρια του KLOSTI είναι μοναδικά! Φέτος την Πρωτοχρονιά συνόδευσε τις ευχές σου με ένα πραγματικά ιδιαίτερο γούρι στο σχέδιο που σε εκφράζει περισσότερο! 

Τα ιδιαίτερα πορσελάνινα και κεραμικά γούρια τα βλέπεις εδώ!

Μαζί με τα γούρια, στο KLOSTI θα βρεις και τα πιο φίνα ρόδια της αγοράς!

 

Τα υπέροχα υφασμάτινα ρόδια είναι μοναδικά και τα βλέπεις εδώ!

Μαζί με τα ρόδια, θα βρεις και υπέροχες κολοκύθες!

Χάρη στο Διαδίκτυο και τις νέες πλατφόρμες, μπορείς και εσύ, όπου και αν διαμένεις, μέσα από την άνεση του σπιτιού σου να βρεις υπέροχα δώρα, χωρίς κόπο και τρέξιμο! Μια φανταστική ιδέα για δώρο είναι το υπέροχο αρωματικό κερί gingerbread – δεν υπάρχει πιο ωραίο συνοδευτικό στα γιορτινά τραπέζια από τα κεριά που σιγοκαίνε! 

Δες το υπέροχο κερί gingerbread εδώ!

Φέτος τις γιορτές μην παραλείψεις να πάρεις και ένα δώρο για σένα – το αξίζεις πραγματικά! Ανάμεσα στα ιδιαίτερα κοσμήματα διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα, για το λαιμό ή το χέρι!

Το “ΧΧ” είναι ένα κομψό κρεμαστό για το λαιμό που μας αρέσει πολύ!

Το βλέπεις εδώ

Την παραγγελία σου την κάνεις εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά  από το www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν διαλέξεις θα έρθει όμορφα συσκευασμένο, έτοιμο να το  προσφέρεις, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για εσένα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top