Οι celebrities ψηφίζουν βελούδο - Εσύ;

Η καλύτερη επιλογή για τις γιορτινές σου εξόδους!

Εσύ η velvetaholic εκεί έξω μάθε το εξής : Το βελούδο είναι η απόλυτη χειμερινή τάση και φέτος!

Πρόκειται για ένα trend που ήρθε για να μείνει και όλες το λατρεύουμε. Γιατί όμως; Είναι άραγε η αίσθηση του να φοράς ένα τόσο απαλό και παράλληλα ζεστό ύφασμα ή είναι οι πολύ hot και άκρως εντυπωσιακές αποχρώσεις του που μας ξετρελαίνουν; Ίσως και τα δύο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με velvet κουστούμι σε κυπαρισσί απόχρωση

Ίσως, επίσης, να μας γυρίζει πίσω στις παλιές καλές εποχές. Εκείνες που ως παιδάκια στις γιορτές φορούσαμε τα βελούδινα, καλά μας ρούχα και όλα έβαιναν καλώς. 

Η διαφορά στη φετινή σεζόν με την τότε όμορφη εποχή, έγκειται στο γεγονός ότι το ύφασμα αυτό δεν αποτελεί πλέον σημείο κατατεθέν του «επίσημου» ντυσίματος. 

Η Χριστίνα Μπόμπα με τιρκουάζ κουστούμι από βελούδο

Αντιθέτως, γίνεται λόγος για επαναπροσδιορισμό του βελούδου ως street style hit! Μεγάλοι οίκοι μόδας και fashionistas και celebrities με γούστο προτείνουν το βελούδο είτε ως total velvet look είτε ως αξεσουάρ ή ένα μόνο κομμάτι στο outfit μας.

Στα δεξιά, η Σπυρούλα του GNTM επέλεξε μαύρο βελούδινο πανωφόρι και το έδεσε σαν φόρεμα

Οι αποχρώσεις που θα συναντήσεις είναι το μπορντό, το χακί, το μπλε σκούρο, το γαλάζιο, το ροζ, το μπεζ και φυσικά το μαύρο. Μη φοβηθείς να το συνδυάσεις με άλλα υφάσματα όπως για παράδειγμα με τζιν, δαντέλα, μαλλί ή δέρμα! 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο μάυρο βελούδινο φόρεμα με ασημένιες λεπτομέρειες

Χρειάζεται προσοχή ωστόσο, στην επιλογή του βελούδινου item που θα διαλέξεις καθώς πρόκειται για ένα ύφασμα που τείνει να προσθέτει βάρος, ειδικά αν δεν είναι καλής ποιότητας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top