Lingerie street style: Τα εσώρουχα στο προσκήνιο

Πώς να πετύχεις το τέλειο look

lingerie street look

Eίναι μια τάση που ξεκίνησε δυναμικά από την Νέα Υόρκη και εξαπλώθηκε στην συνέχεια σχεδόν παντού.

Οι ρομαντικές Γαλλίδες φυσικά την αγάπησαν και την έκαναν δική τους με αποτέλεσμα τα lingerie looks να γίνουν γρήγορα μια από τις πιο hot τάσεις στην μόδα.

Slouchy pants: Αυτή είναι η νέα τάση στα παντελόνια

Είναι τολμηρή τάση και σίγουρα μπορεί να μην την προτιμήσουν όλες. Όμως υπάρχουν τρόποι να φορέσεις τα εσώρουχά σου και να τα αναδείξεις. Να μην υπάρχουν απλώς μέσα από τα υφάσματα.

Σκοπός είναι να επιτύχεις ένα sexy look (όσο sexy εσύ επιθυμείς) ταυτόχρονα όμως να εκπέμπεις και μια δυναμικότητα ή ρομαντισμό.

Ώρα λοιπόν να φέρεις τον Νεοϋορκέζικο αέρα στο σύνολο σου και να αναδείξεις το bralette σου μέσα από το πουλόβερ σου ή να φορέσεις το εκπληκτικό slip dress σου πάνω από μακρυμάνικη μπλούζα.

Πρόκειται για μια τάση που πραγματικά έχει ξετρελάνει Instagram, celebrities, bloggers και ομολογουμένως είναι πολύ θηλυκή και κατάλληλη για αρκετές περιστάσεις. Μπορείς να την δοκιμάσεις σε κάποια βραδινή σου έξοδο, είτε σε ένα ρομαντικό ραντεβού ακόμη και στην πρωινή σου βόλτα στην πόλη. Δες πως κάποιες από τις μεγαλύτερες street stylers την συνδύασαν και πάρε έμπνευση.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή:allyou.gr 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top