Slouchy pants: Αυτή είναι η νέα τάση στα παντελόνια

Ξέχνα τα παντελόνια «σωλήνες»

Slouchy pants

Από τις αρχές του Φθινοπώρου μια νέα τάση έκανε την εμφάνιση της στα παντελόνια και δεν άργησε πολύ να γίνει ένα από τα πιο δυνατά trends για χειμώνα 2019-20. Μένοντας στο mood της σύγχρονης γυναίκας η οποία θέλει να είναι άνετη και ανεξάρτητη, τα slouchy παντελόνια είναι η κατάλληλη επιλογή. 

Άνετα, φαρδιά παντελόνια από πάνω μέχρι κάτω. Ξέχνα για φέτος τα παντελόνια ''σωλήνες'', ένα κομμάτι που θεωρείται ξεπερασμένο και old fashioned.

Note: Τα φαρδιά παντελόνια όμως, θέλουν προσοχή! Μπορεί να μην σε κολακεύουν, να σου προσθέτουν όγκο.

Ο συνδυασμός τους είναι κλειδί για να τα αναδείξεις και να σου ταιριάζουν. 

Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δοκιμάσεις πολλά slouchy pants, μέχρι να βρεις αυτό, που θα σε δείχνει ψηλότερη και effortless. Συνδυάζονται ιδανικά με σακάκια, πουκάμισα και loafers. Δημιουργούν άψογο office look  και είναι ότι πιο σύγχρονο μπορείς να φορέσεις για φέτος τον χειμώνα σε παντελόνι.

Tα φαρδιά παντελόνια αποτελούν χαρακτηριστικό κομμάτι της Victoria Beckham. Τα είδαμε δυναμικά στην συλλογή που παρουσίασε και η ίδια δεν σταματά να τα φορά.

Note: Τέλος μια ακόμη μεγάλη τάση που συναντήσαμε στο street style και έχει να κάνει με τα φαρδιά παντελόνια, είναι ο συνδυασμός τους με ψηλές μπότες! Δυναμικό και sexy.

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top