To hack για τέλεια φρύδια

Πες αντίο στο brow gel

Τέλεια φρύδια

Προσωπικά, θέλω τα φρύδια μου να είναι πάντα άψογα. Γι’ αυτό και αφού τα βάψω με μολύβι, δημιουργώντας ένα σχήμα και «γεμίζοντάς» τα ώστε να δείχνουν πιο πυκνά, πάντα, μα πάντα ολοκληρώνω την ρουτίνα μου με ένα brow gel.

Πρόσφατα λοιπόν, το αγαπημένο μου προϊόν, τέλειωσε! Ήταν βράδυ, δεν μπορούσα να πάω στο κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών προϊόντων για να αγοράσω ένα, οπότε έπρεπε να βρω εναλλακτική.

Κάθισα και σκέφτηκα: «Τι θα μπορούσε να κρατήσει τις τρίχες των φρυδιών μου στην θέση τους για ώρες;». Η απάντηση βρισκόταν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μου! Το προϊόν που συχνά χρησιμοποιώ για να «σταθεροποιήσω» τα μαλλιά μου, ήταν και αυτό που θα έσωζε την κατάσταση: η λακ!

Λίγη λακ για να κρατήσει τις τρίχες των φρυδιών μου στην θέση τους είναι το τέλειο hack και μια πολύ καλή εναλλακτική σε περίπτωση που… ξεμείνεις από brow gel!

Τι κάνω: Αφού έχω βάψει τα φρύδια μου λοιπόν, ψεκάζω λίγη λακ σε ένα spoolie. Γρήγορα χτενίζω τις τρίχες των φρυδιών μου με την λακ (λέω ‘γρήγορα’ γιατί στεγνώνει πιο γρήγορα η λακ από το brow gel). Επαναλαμβάνω την διαδικασία με μια δεύτερη στρώση για να είμαι σίγουρη ότι οι τρίχες των φρυδιών μου θα μείνουν σταθερές για ώρες!

Φωτό: Instagram @advicemakeups

Πηγή: allyou.gr

Συντάκτης: Kelly Novak

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top