Πώς να είσαι chic το φθινόπωρο!

Μην αφήνεις τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα ανεκμετάλλευτα!

Να λοιπόν, που ήρθε κι ο Σεπτέμβρης. Ελπίζω να έκανες τις διακοπές σου και να πέρασες πολύ όμορφα! Ακόμη όμως και να μην ήταν όπως το περίμενες αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει πάντα το αύριο που είναι στο χέρι σου να το φτάξεις όπως εσύ θέλεις! Να κάνεις αυτό που θες, να διαμορφώσεις ή ακόμη και να αλλάξεις πράγματα στην ζωή σου, αρκεί να είσαι έτοιμη να παλέψεις γι’αυτό!

Και τι άλλο λέμε; Ότι δεν αφήνουμε τα ρούχα που έχουμε στην ντουλάπα μας ανεκμετάλλευτα!
Γι’αυτό, θα σου δείξω πως μπορείς να κάνεις ένα υπέροχο στυλ για την πόλη, σε όμορφα ζωηρά χρώματα που θα πυροδοτήσουν την αυτοπεποίθηση σου.

 

Τον Ιούνιο λοιπόν, αγόρασα αυτό το μπλε παντελόνι. Έχει υπέροχη εφαρμογή, είναι σε απίθανο χρώμα και είναι ένα ρούχο-κλειδί, αφού ταιριάζει με πολλά top και μπορώ να το φοράω τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Το συνδύασα με αυτό το printed πουκάμισο που έχει και ίδιο χρώμα στο τύπωμα και κάπως έτσι συνεχίστηκε και ο υπόλοιπος συνδυασμός.

Ήθελα ένα στυλ ιδιαίτερο, με boho στοιχεία όπως αυτή η τσάντα με κρόσσια, που ταιριάζει στην διάθεσή μου και στην αισιόδοξη πλευρά μου. Ήθελα να “φωνάζει” ευχάριστα ότι είμαι σε καλό mood!

Αγαπώ το μαύρο αλλά πολύ συχνά έχω ανάγκη να φορέσω χρώματα. Απλά, δεν μπερδεύω πολλά μαζί και φροντίζω τα αξεσουάρ μου να είναι ουδέτερα χρωματικά –όπως τα πέδιλα και το καπέλο- για να μην βγαίνει φορτωμένο το outfit.

Σε γενικές γραμμές είναι ένας εύκολος συνδυασμός που θα σε πάει παντού. Στην δουλειά, στα ραντεβού, μέχρι και για early drink ή dinner.

Μόνο να προσέχεις να μην συνδυάζεις πολλά έντονα χρώματα γιατί τότε το outfit θα χάσει την ταυτότητα του.

Οπλίσου λοιπόν με στυλ, καλή διάθεση και χαμόγελο και ξεκίνα τη νέα χρονιά δυναμικά.

Μην κοιτάς πίσω, μόνο μπροστά!

•    Style Editor: Αντωνία Σκανδαλάρη
•    Μακιγιάζ/Μαλλιά: Θάνος Μώλος
•    Φωτογραφία: Πάνος Φωτόπουλος

 

Δες το ρεπορτάζ αγοράς στο coverstory.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top