Μαλλιά: 3 tips για να μη φριζάρουν!

Πώς να τα… δαμάσεις εύκολα!

Κοπέλα

Κάθε γυναίκα, έχει και διαφορετικό τύπο μαλλιών. Είτε είσαι ίσια, κυματιστά, σπαστά, σγουρά, δεν έχει σημασία. Οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα κοινό πρόβλημα: φριζάρουν τα μαλλιά μας. Και ειδικά, το καλοκαίρι είναι πολύ πιο εύκολο –λόγω της υγρασίας- να έχουν αυτό το effect τα μαλλιά μας. Τι κάνουμε λοιπόν γι’ αυτό;

Υπάρχουν 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να… δαμάσεις την κατάσταση!

Κούρεμα

Όσο δελεαστικό κι αν είναι, μιας και ο καιρός είναι ζεστός, αν κουρευτείς τα μαλλιά σου θα φριζάρουν πιο εύκολα. Προσπάθησε λοιπόν, να αποφεύγεις τα συχνά κουρέματα για να φριζάρουν λιγότερο τα μαλλιά σου.

Λούσιμο

Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις στα μαλλιά σου ενυδατικά προϊόντα στα μαλλιά σου όταν λούζεσαι. Υπάρχουν πολλά στο εμπόριο που είναι έχουν “anti-frizz” ιδιότητες, αλλά και άλλα που υπόσχονται απαλά μαλλιά και έντονη ενυδάτωση λειτουργούν εξίσου καλά.

Mετά το λούσιμο

Μετά το λούσιμο είναι σημαντικό το πώς θα στεγνώσεις τα μαλλιά σου, ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρχικά, τύλιξε τα μαλλιά σου με ένα βαμβακερό t-shirt καθώς οι βαμβακερές πετσέτες τραβούν όλη την υγρασία από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να φριζάρουν. Έπειτα, ενυδάτωσε και πάλι τα μαλλιά σου. Ένα leave-in conditioner, ένα έλαιο για τα μαλλιά (βλ. argan oil), ένα προϊόν anti-frizz, όλα αυτά θα βοηθήσουν την κατάσταση. 

Συντάκτης : Kelly Novak

Πηγή: allyou.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top