Κλέλια Ανδριολάτου: H αποκάλυψη για το φινάλε του Maestro

Τι είπε για τις τελευταίες σκηνές

Η Κλέλια Ανδριολάτου που πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Maestro», μεταξύ άλλων, μίλησε για το τέλος της σειράς, αλλά και για τον ρόλο της.

«Χθες κάναμε το πάρτι που γίνεται όταν τελειώνει μια δουλειά, ήταν από τις πιο όμορφες μέρες στην ζωή μου. Ήμασταν όλοι η ομάδα μαζί στο σπίτι του Χριστόφορου και περάσαμε πολύ ωραία», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου στην Ελένη Μενεγάκη όπου πήγε καλεσμένη.

Για την σειρά και τη μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό, η ηθοποιός ανέφερε: «Έπαιξε ρόλο ότι ο κόσμος το είδε όλο μαζί και συνδέθηκε πιο γρήγορα με το υλικό. Στην πρώτη σεζόν συστηθήκαμε και στη δεύτερη αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα της πρώτης. Έχουμε συνδεθεί κι εμείς και το κοινό με τους χαρακτήρες».

Όσον αφορά στον ρόλο της ως ”Κλέλια” στον δεύτερο κύκλο του Maestro, σχολίασε: «Ο Χριστόφορος αγγίζει ένα πολύ σημαντικό θέμα σε αυτή την σεζόν που έχει να κάνει με την χειριστικότητα. Θεωρώ ότι η ”Κλέλια” μείνει σε αυτή τη σχέση, γιατί έχει μεγάλο κενό από τους γονείς και δεν έχει βρει την ασφάλεια στο οικογενειακό της περιβάλλον. Μένει σε αυτή την κατάσταση, γιατί είναι αδύναμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top