Συνταγή για μανιτάρια στο τηγάνι από τη Χριστίνα!

Τα μυστικά της MasterChef

Τα μανιτάρια είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Περιέχουν βιταμίνη D, η οποία είναι σημαντική για την υγεία των οστών, καθώς και βιταμίνες B, κάλιο, σελήνιο και χαλκό. Τα αντιοξειδωτικά στα μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του οργανισμού από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.

Εκτός όμως από όλα αυτά τα καλά για τον οργανισμό, τα μανιτάρια είναι και πεντανόστιμα! Το star.gr συνάντησε τη Χριστίνα Χριστοφή και η MasterChef έδωσε τη δική της συνταγή για τηγανιά μανιταριών. Είναι γρήγορη και εύκολη!

Διαδικασία:

  • Ελαιόλαδο να κάψει στο τηγάνι
  • Ρίχνουμε τα μανιτάρια μας μέχρι να πάρουν χρώμα
  • Βάζουμε ξερό κόλιανδρο 
  • Τα «σβήνουμε» με κόκκινο κρασί
  • Αλάτι, πιπέρι και έτοιμα!

Extra tip: Μπορούμε να σπάσουμε μέσα στα μανιτάρια 2, 3 αυγά και να απολαύσουμε!

μανιταρια

αυγο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top