Πειραγμένο.... γιαουρτογλυκό είπε η Χριστίνα Χριστοφή και μας... έτρεξαν τα σάλια! Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη βρέθηκαν στη βίλα του διαγωνισμού MasterChef και η ταλαντούχα παίκτρια έδωσε μία λαχταριστή συνταγή.
«Δε βάζουμε το μπισκότο. Είναι μια αναβαθμισμένη πανακότα με ελληνικό γιαούρτι» είπε αρχικά.
- Αναθερμαίνουμε το ζελέ λεμόνι μαζί με λίγο νερό
- Προσθέτουμε 300 γρ. γάλα
- 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- Βανίλια
- 1 πρέζα αλάτι
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί
- Τα μοιράζουμε σε μπολάκια
- Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες
Extra tip: Κάνουμε ένα σιρόπι από ό,τι φρούτο μας αρέσει. Φράουλα, περγαμόντο, grapefruit
Κάμερα -Μοντάζ: Amber Doku
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.