Γιαουρτογλυκό χωρίς ζάχαρη - Η συνταγή της Χριστίνας από το MasterChef!

Η Χριστίνα του MasterChef μάς έδωσε την «πειραγμένη» συνταγή της

Πειραγμένο.... γιαουρτογλυκό είπε η Χριστίνα Χριστοφή και μας... έτρεξαν τα σάλια! Το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη βρέθηκαν στη βίλα του διαγωνισμού MasterChef και η ταλαντούχα παίκτρια έδωσε μία λαχταριστή συνταγή.

«Δε βάζουμε το μπισκότο. Είναι μια αναβαθμισμένη πανακότα με ελληνικό γιαούρτι» είπε αρχικά.

πανακοτα

  • Αναθερμαίνουμε το ζελέ λεμόνι μαζί με λίγο νερό 
  • Προσθέτουμε 300 γρ. γάλα
  • 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • Βανίλια 
  • 1 πρέζα αλάτι 
  • Τα ανακατεύουμε όλα μαζί 
  • Τα μοιράζουμε σε μπολάκια
  • Τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες 


Extra tip: Κάνουμε ένα σιρόπι από ό,τι φρούτο μας αρέσει. Φράουλα, περγαμόντο, grapefruit 

πανακοτα

Κάμερα -Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top