Τα 3 μυστικά για αφράτο τσουρέκι με ίνες!

Η Γεωργία από το MasterChef αποκάλυψε τα μυστικά της στο star.gr

Το τσουρέκι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού Πάσχα και το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!

γεωργια

Η διαδικασία μπορεί να είναι χρονοβόρα, αλλά η χαρά του να μοιράζεσαι αυτό το γευστικό έθιμο με αγαπημένα πρόσωπα είναι ανεκτίμητη. Έτσι, το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη «τρύπωσαν» στη βίλα του MasterChef και ζήτησαν από τη Γεωργία τα μυστικά της για αφράτο τσουρέκι με ίνες!

τσουρεκι

Όπως είπε η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής, το τσουρέκι είναι αρκετά δύσκολο στην παρασκευή του.

Τα 3 μυστικά για αφράτο τσουρέκι με ίνες:

  1. Χρειάζεται πολλή προσοχή στο πλάσιμο - Το τραβάμε για να δημιουργήσουμε ίνες!
  2. Μετά το πρώτο φούσκωμα, το πλάθουμε 2η φορά!
  3. Πολλή προσοχή στο ψήσιμο!

Για τη συντήρησή του, το τυλίγουμε με σελοφάν όταν κρυώσει.

Πέρα από την κλασική εκδοχή, υπάρχουν άπειρες παραλλαγές τσουρεκιού, με προσθήκη σοκολάτας, ξηρών καρπών, ή γέμιση με κρέμα. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι γέμιση θέλουμε και μας αρέσει.

Το ίδιο ισχύει και με την επικάλυψη!

Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top