Το τσουρέκι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού Πάσχα και το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!
Η διαδικασία μπορεί να είναι χρονοβόρα, αλλά η χαρά του να μοιράζεσαι αυτό το γευστικό έθιμο με αγαπημένα πρόσωπα είναι ανεκτίμητη. Έτσι, το star.gr και η Κατερίνα Καραγιάννη «τρύπωσαν» στη βίλα του MasterChef και ζήτησαν από τη Γεωργία τα μυστικά της για αφράτο τσουρέκι με ίνες!
Όπως είπε η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής, το τσουρέκι είναι αρκετά δύσκολο στην παρασκευή του.
Τα 3 μυστικά για αφράτο τσουρέκι με ίνες:
- Χρειάζεται πολλή προσοχή στο πλάσιμο - Το τραβάμε για να δημιουργήσουμε ίνες!
- Μετά το πρώτο φούσκωμα, το πλάθουμε 2η φορά!
- Πολλή προσοχή στο ψήσιμο!
Για τη συντήρησή του, το τυλίγουμε με σελοφάν όταν κρυώσει.
Πέρα από την κλασική εκδοχή, υπάρχουν άπειρες παραλλαγές τσουρεκιού, με προσθήκη σοκολάτας, ξηρών καρπών, ή γέμιση με κρέμα. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι γέμιση θέλουμε και μας αρέσει.
Το ίδιο ισχύει και με την επικάλυψη!
Κάμερα - Μοντάζ: Amber Doku
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.