Μπάρκα: «Χυδαιότητα όταν σε εκθέτουν με φωτογραφίες»

To σχόλιο όλο νόημα που έκανε

Η Δανάη Μπάρκα το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στο στόχαστρο επειδή κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της, στην οποία απεικονιζόταν σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη ότι οι πρώτες κοινές του φωτογραφίες με τη Δέσποινα Βανδή πουλήθηκαν για 50 ευρώ, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση:

«Συμφωνώ απόλυτα στο πόση δόση χυδαιότητας μπορεί να κρυφτεί πίσω από έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να εκθέσει κάτι απλά γιατί ξέρει ότι θα γίνει ντόρος. Θα μου πεις, από την άλλη πλευρά αφού σε αναγνωρίζει ο κόσμος όταν βγαίνεις απ’ το σπίτι σου. Και θα σου απαντήσω φυσικά. Αν όμως δεν είσαι η Kim Kardashian που έχεις επιλέξει να έχεις παντού μία κάμερα και υπάρχουν και στιγμές που θέλεις να απολαύσεις με τους φίλους σου και την οικογένεια σου και κάποιος έρχεται αυτό να σου το οριοθετήσει και σου λέει δεν μπορείς, αυτό είναι χυδαίο».

Στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης, τόνισε ότι πολλοί μπορεί να πάρουν τηλέφωνο και να πουν ότι έχουν κάποιο υλικό από έναν επώνυμο με την σύντροφό του, από ένα κινητό, σχολιάζοντας παράλληλα ότι είναι πολύ μεγάλο το ηθικό δίλημμα γιατί πρέπει να σκεφτείς αν θα πάρεις την απόφαση να δημοσιοποιήσεις κάτι τέτοιο ή όχι.

«Όλοι βγαίνουμε από το σπίτι μας. Αν εγώ όμως πάω σε ένα μαγαζί και βγάλω κάποιον μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με έναν άλλον άνθρωπο και το στείλω στην οικογένεια του και η οικογένειά του δεν ξέρει ότι είναι με έναν άνθρωπο, δεν του σκοτώνω εκείνη την ώρα όμως την ελευθερία του και τη ζωή του;

Το ότι είσαι δημόσιο πρόσωπο σημαίνει ότι κάνεις μία δουλειά που μπορεί κάποιες στιγμές να πάρει μια διάσταση άλλη η ζωή σου, όταν όμως μόνος σου δεν επιλέγεις να δημοσιεύσεις και να δημοσιοποιήσεις κάτι, το να στο τελειώνει κάποιος με το έτσι θέλω για να αναπαραχθεί το ένα του προφίλ ή γιατί ξέρει τι θα γίνει τώρα ή για κάποιον λόγο, είναι τραγικό», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα και κατέληξε: «Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν κάνει καριέρα μόνο με παπαρατσικά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top