«Δεν το έχω ξαναπεί αυτό»: Η συνεργασία απωθημένο της Στ. Τσιμτσιλή

Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά στην εκπομπή της

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η εκπομπή «Happy Day» βγηκε κανονικά στον αέρα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποκαλύπτει το επαγγελματικό της απωθημένο. 

Τσιμτσιλή: «Έχω πολύ καλή νομική εκπροσώπηση από τον άντρα μου»

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως είχε κάνει ραντεβού με τον Βαγγέλη Περρή για να συνεργαστούν στην πρωινή εκπομπή του Alpha, πριν πάει στον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο οι συζητήσεις μαζί του δεν προχώρησαν, γιατί τότε έκανε ραδιόφωνο και δεν μπορούσε να συνδυάσει και τα δύο. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τριήμερο στην Ελβετία με την οικογένειά της

«Τον αγαπάω τον Βαγγέλη, τον θαυμάζω, είμαι πολύ μεγάλη fan του. Όταν έφυγες πριν χρόνια για να πας στον Γιώργο Λιάγκα, ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που προσέγγισα για να έρθει εδώ», είπε αρχικά.

«Αυτό δεν το έχω ξαναπεί. Είχε έρθει τότε, είχαμε κάνει ένα ραντεβού και τα είχαμε πει. Ο Βαγγέλης τότε έκανε ένα πρωινό ραδιόφωνο και δεν μπορούσε να είναι εδώ σε καθημερινή βάση. Μου είχε πει τότε ότι μπορεί αλλά μόνο 3 φορές την εβδομάδα και μόνο μέσω Skype. Του είπα τότε: βρε Βαγγέλη, πώς θα δέσουμε ως παρέα αν εσύ είσαι με Skype; Εμείς τον θέλαμε κοντά μας. Κι έτσι δεν είχε προχωρήσει αλλά το έχω απωθημένο. Κάποια στιγμή κάτι θα κάνουμε μαζί», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top