Πέθανε σύζυγος Ελληνίδας παρουσιάστριας που ήταν ξάδερφος του Φελίπε

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελληνίδα παρουσιάστρια

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Νάντια Χαλαμανδάρη καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 50 ετών ο σύζυγός της, Φερνάντο ντε Μπορμπόν. H ίδια μάλιστα έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους πως ο σύζυγός της απεβίωση δημοσιεύοντας ένα πένθιμο βίντεο στο Instagram.

 

 

Η Νάντια Χαλαμανδάρη με τον καλό της φίλο Γιάννη Παπαμιχαήλ το 2013/φωτογραφία από www.ndpphoto.gr

Η Νάντια Χαλαμανδάρη με τον καλό της φίλο Γιάννη Παπαμιχαήλ το 2013/φωτογραφία από www.ndpphoto.gr

Ο Don Fernando Humberto Gómez-Acebo de Borbón, όπως είναι ολόκληρο το όνομά του, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μαδρίτης και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

 

 

 Ο σύζυγος της παρουσιάστριας, αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον Ιανουάριο είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Ξάδερφός του ήταν ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’ ο οποίος και τον επισκέφθηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.

Η αιτία του θανάτου του, σύμφωνα με τα Ισπανικά μέσα ήταν τα αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορωνοϊό. 

Η παρουσιάστρια ήταν η δεύτερη σύζυγος του Φερνάντο και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον 6χρονο Νικόλα. Παρότι είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα φήμες πως το ζευγάρι χώρισε, οι ίδιοι τις διέψευσαν. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top