Ελένη Χατζίδου: «Μα δεν είναι η δουλειά σου να βρίζεις!»

Η συνάντηση με δημοσιογράφο που έγραφε ανακρίβειες για εκείνη

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Breakfast@Star

Η παρέα του Breakfast@Star σύμφωνησε με τη δήλωση του Κώστα Τσουρού στη συνέντευξή του στο «The2night show», ο οποίος είπε ότι δεν έχει εμμονή με κανέναν άνθρωπο και πως όταν σχολιάζει κάτι, λέει την άποψη του για τις πράξεις κάποιου κι όχι για τον άνθρωπο.

«Κι εμείς συζητάμε κάποια συμβάντα, δεν έχουμε προσωπική κακεντρέχεια απέναντι σε πρόσωπα που βλέπουμε. Σήμερα ας πούμε έχουμε τα "θέματα" μας με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Αύριο μεθαύριο, αν όλα αυτό το πάρει πίσω, δεν έχουμε κανέναν λόγο να πούμε ότι δε μας αρέσουν κάποιες συμπεριφορές», σχολίασε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Έχουν υπάρξει στην τηλεόραση μες στα χρόνια εμμονικοί άνθρωποι, οι οποίοι ασχολούνται με έναν παρουσιαστή ή καλλιτέχνη συνέχεια μαζί του», επισήμανε η Λιλή Πυράκη. 

Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει: «Με έβριζε δημόσια, μου έστελνε μηνύματα»

Στη συνέχεια, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τη δική της εμπειρία και την απάντηση που της έδωσε δημοσιογράφος, ο οποίος έγραφε ανακρίβειες για την ίδια. «Έχω δει το όνομά μου να φιγουράρει με ανακρίβειες, αναλήθειες και χαρακτηρισμούς. Τον έχω δει έξω αυτόν τον άνθρωπο και μου έχει πει: "τη δουλειά μου κάνω". Μα δεν είναι αυτή η δουλειά σου, να κάθεσαι και να σπιλώνεις, να βρίζεις και να μιλάς άσχημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top