Νέα επίθεση Νταλάρα: «Δυστυχώς κάποιες δουλειές είναι ντροπή»

Αναφέρθηκε με αιχμηρό λόγο στις τηλεοπτικές εκπομπές

Χείμαρρος ήταν για ακόμα μία φορά ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος έδωσε μία νέα συνέντευξη στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» το απόγευμα της Παρασκευής. 

Μεταξύ άλλων, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε με αιχμηρό λόγο στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα θέματα που επιλέγουν να προβάλλουν στη ροή τους.

«Είναι σίγουρο ότι η θέση μου για τα Τέμπη δεν θα παίξει στα κανάλια ή θα παίξει από κάποιους ψαγμένους, αν παίξει. Δεν θα έχει πάντως δυναμική αυτό το πράγμα. Εσείς εδώ και κάποιοι άλλοι σταθμοί αφιερώσατε ένα 15′ για να μιλήσετε για τις μεγάλες διαδηλώσεις, τις αντιφασιστικές, που έγιναν στην Γερμανία. Πες τε μου, σας παρακαλώ πολύ, μια πρωινή εκπομπή που να ασχολήθηκε με αυτό το πράγμα. Αυτά τώρα, λοιπόν, ακόμα και να τα πάρει κανείς, θα τα πάρει ως εξής: Ο Νταλάρας βρήκε πάλι μικρόφωνο και μας τα έριξε όλα».

Έξαλλος ο Γιώργος Νταλάρας: «Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε γελοίο;»

«Γενικά όλες αυτές οι εκπομπές είναι εκπομπές διασκέδασης και αυτό που λέμε… «να ροκανίσουμε λίγο τον χρόνο». Αυτό είναι αυτές οι εκπομπές. Όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλα τα μέρη της γης. Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει μια ελαφρότητα, οι μαμάδες και οι γιαγιάδες τηγανίζουν και πρέπει να φτιάξουν το φαγητό. Λοιπόν, το υπόλοιπο κομμάτι όμως έχει από πίσω έναν άλλο προβληματισμό. Θυμόσαστε τον Τζέρι Σπρίνγκερ, ο οποίος πέθανε πέρυσι. Κάνοντας εδώ μια παρένθεση, ο νεκρός λένε ότι δικαιώνεται αλλά είναι μεγάλος μύθος. Γιατί δικαιώνεται; Με συγχωρείται, ο Γκέμπελς και ο Χίτλερ δικαιώθηκαν; Δεν το κατάλαβα; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Λέμε πολλές βλακείες στον αέρα χωρίς νόημα».

«Η δική μου περίπτωση έχει εισπράξει μεγάλη δίωξη επί δεκαετίες για πολλούς λόγους. Είμαι ένα παιδί που, ενώ ξεκίνησε στα λαϊκά κέντρα, έκλεισε την πόρτα με θόρυβο πίσω. Προσέξτε, εγώ για όλους αυτούς είμαι αχάριστος. Δεν έχουν άδικο αλλά δεν ξέρουν τι επικίνδυνοι ήταν όλοι αυτοί τόσα χρόνια. Μπορεί να δούλευαν, οι δουλειές δεν είναι ντροπή αλλά κάποιες δουλειές είναι ντροπή. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, γενικά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Νταλάρας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top