Δημήτρης Αλεξάνδρου για Αράχωβα: «Όποιος γνωρίζει να ανοίξει το στόμα του»

Ξέσπασε για την κακοποίηση του Όλιβερ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN

Στο απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ενός σκύλου χάσκι στην Αράχωβα αναφέρθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Ζαρίφη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2

Αράχωβα: «Γύρισε πίσω για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν που το έκανε»

Οι δύο παρουσιαστές ζήτησαν δικαίωση για τον άδικο χαμό του Όλιβερ, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τονίζει ότι δεν πρέπει να στιγματίζεται ολόκληρη η Αράχωβα για το εν λόγω συμβάν

Η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στην κακοποίηση του χάσκι, του Όλιβερ, στην Αράχωβα

Η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στην κακοποίηση του χάσκι, του Όλιβερ, στην Αράχωβα

«Κάποια σκυλάκια δε στάθηκαν δυστυχώς τόσο τυχερά. Πρέπει και απαιτεί όλη η ελληνική κοινωνία δικαίωση για τον Όλιβερ. Ακούμε τραγικές περιγραφές για το τι συνέβη σε αυτόν τον σκύλο ορόσημο για την Αράχωβα, πρέπει να ανοίξουν στόματα και πρέπει σε λίγο χρονικό διάστημα να μάθουμε ποιος είναι ο υπαίτιος του προβλήματος. Δεν θα χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους, θα πω ότι είναι επικίνδυνοι για όλους μας και πάνω από όλα για τα κατοικίδιά μας που είναι σαν οικογένεια», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη. 

Αράχωβα: Κυριαρχεί απίστευτη ομερτά για την κακοποίηση του σκύλου

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος τόνισε φανερά εκνευρισμένος: «Δικαίωση για τον Όλιβερ και μην ξεχνάμε ότι το θέμα μας είναι ο σκύλος κι η αποτρόπαια πράξη. Όχι ό,τι συμβαίνει γύρω στην κοινωνία, πρέπει να στιγματίζεται μία συγκεκριμένη κοινωνία. Πρέπει να σταθούμε πάνω στο αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε, να βρεθεί ο ένοχος και να υπάρχει λύση. Είμαστε χώρα με νόμους και όποιος γνωρίζει να ανοίξει το στόμα του. Κι όχι αυτό που συμβαίνει, το μπάχαλο που κάποιος λέει "είδα κάτι". Να πας με το όνομά σου στις Αρχές και να τα πεις. Αυτή η Τανζανία που γίνεται στα social που ο καθένας γράφει και κατηγορεί, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί». 

Ο Δημήτης Αλεξάνδρου βγήκε εκτός εαυτού με όσα λέγονται για τον σκύλο που κακοποιήθηκε και την περιοχή της Αράχωβας

Ο Δημήτης Αλεξάνδρου βγήκε εκτός εαυτού με όσα λέγονται για τον σκύλο που κακοποιήθηκε και την περιοχή της Αράχωβας

«Δε γίνεται κάποιος να γράφει ασυναρτησίες, επειδή ο ψυχικός κόσμος του δεν είναι καλά, και μπορεί να κατηγορήσει κάποιον άνθρωπο που ενδεχομένως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Πρέπει να βοηθάμε και να λέμε τη γνώμη μας. Δεν πρέπει να κατηγοριοποιούμε, να σηκώνουμε το δάχτυλο και να κάνουμε cancel! Πρέπει οι Αρχές να πάρουν επιτέλους θέση! Είμαστε μία χώρα που έχουμε νόμους», πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top