Σπύρος Λάμπρου: «Βίωσα bullying από βουλευτή γιατί φορούσα κόκκινα γυαλιά»

Η συμβουλή του παρουσιαστή του Star για να ξεπεράσεις την κακία

Δείτε όσα είπε ο Σπύρος Λάμπρου στο Breakfast@Star

Ο πάντα χαμογελαστός Σπύρος Λάμπρου βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star. 

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής που πρόσφατα συμμετείχε στην καμπάνια Σπάσε τη Σιωπή του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ για την Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό, μίλησε στο Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη για το bullying, την πολιτική ορθότητα και τις κακές συμπεριφορές στην τηλεόραση.  

«Βίωσα bullying από τον κόσμο επειδή φορούσα κόκκινα γυαλιά στα δελτία ειδήσεων. Σε έρευνα για εμένα, υπήρχαν πολίτες που έλεγαν "Είναι δυνατόν ένας τύπος με κόκκινα γυαλιά να μας πει για έναν πόλεμο;"», εξομολογήθηκε αρχικά, προσθέτοντας ότι λόγω των κόκκινων γυαλιών γνωστός πολιτικός δεν πήγε στο δελτίο ειδήσεων που παρουσίαζε.   

Σπύρος Λάμπρου: «Βίωσα ρατσισμό με τα κόκκινα γυαλιά»

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και το bullying συνεχίζει να γίνεται, ιδίως στα ΜΜΕ, απλά δε γίνεται μπροστά στις κάμερες, ενώ το poltically correct είναι υποκριτικό. «Έχω ακούσει για συναδέλφους να λένε: "Είναι χοντρός ή είναι κοντός ή δεν έχει μαλλιά" και στην κάμερα λένε ότι είναι καταπληκτικός», τόνισε. «Στα ΜΜΕ γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι κάνουν και ποιοι δεν κάνουν bullying» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στα παλιά, ξεπερασμένα στάνταρντ της τηλεόρασης. 

Σπύρος Λάμπρου: Η πατρότητα και η ατάκα του γιου του για τη βράβευσή του

«Το θεωρώ αδιανόητο το 2023 να μας ενδιαφέρει αν ένας άνθρωπος είναι στρέιτ ή γκέι. Υπάρχει μεγάλα ένταση και κακία που δε χρειάζεται» ξεκαθάρισε στη συνέχεια, δίνοντας τη δική του... συμβουλή σε όλους αυτούς: «Χρειάζεται περισσότερο νερό και σεξ να κάνουμε για να το ξεπεράσουμε», είπε γελώντας. 

Σπύρος Λάμπρου: Τιμητική διάκριση για τον δημοσιογράφο του STAR

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην πολύ καλή συνεργασία με τη Μάρα Ζαχαρέα, τη διευθύντρια ειδήσεων του Star. «Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος στο κομμάτι του bullying», είπε αρχικά. «Είμαστε τυχεροί, δε θα την ακούσεις να φωνάζει ποτέ», πρόσθεσε ο Σπύρος Λάμπρου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top