Σπύρος Λάμπρου: Η πατρότητα και η ατάκα του γιου του για τη βράβευσή του

«Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ηγέτης», είπε ο δημοσιογράφος

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Σπύρος Λάμπρου βρίσκεται στο τιμόνι των Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου μέσα από τη συχνότητα του Star.

O έμπειρος δημοσιογράφος έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μίλησε για τη γνωριμία του με τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τη μητέρα του, αλλά και τη συνεργασία του με τη Μάρα Ζαχαρέα.

«Μέσα στη μέρα δεν μπορώ να ξεκλέψω χρόνο για φαγητό. Τρώω μετά το δελτίο που χαλαρώνω κι εκεί γίνεται η ζημιά», είπε αρχικά ο Σπύρος Λάμπρου στο Breakfast@star.

Ο Σπύρος Λάμπρου μίλησε στο Breakfast@@star για τη σύζυγο και τα παιδιά του

Λάμπρου: Τι σκέφτηκε για τα παιδιά του όταν ήταν στην «καρδιά» του πολέμου

Μπορεί όπως είπε ο ίδιος οι διατροφικές του συνήθειες να είναι χάλια, αλλά αρκετές φορές μπαίνει στην κουζίνα γιατί είναι κάτι που του ζητούν τα παιδιά του, αλλά και για να σπάσει τα νεύρα της γυναίκας του. «Μαγειρεύω μακαρόνια, ενώ η γυναίκα μου σαλάτες και λαδερά, οπότε ο μπαμπάς είναι ο καλύτερος».

Σπύρος Λάμπρου: Τιμητική διάκριση για τον δημοσιογράφο του STAR

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σύζυγό του με την οποία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010. «Η σύζυγός μου είναι εκτός τηλεόρασης. Θεωρεί υπερβολικά αυτά που κάνω. Όταν έλειπα στη Μαριούπολη τα παιδιά μου ρωτούσαν τη μαμά τους αν θα γυρίσω. Η κόρη μου, Ειρήνη, έχει μια απέχθεια για την τηλεόραση, γιατί πάντα της έπαιρνε τον μπαμπά της. Από την άλλη πλευρά, ο γιος μου είναι παιδί της μαμάς. Όταν βραβεύτηκα μαζί με άλλους συναδέλφους για την αποστολή μας στον πόλεμο της Ουκρανίας, ο 7χρονος γιος μου ήταν εκεί, χαλαρός και μόλις πήρα την τιμητική πλακέτα με κοίταξε και μου είπε πως δε θα ρίσκαρε τη ζωή του για μια πλακέτα. Στο σπίτι μας η μαμά αποφασίζει και ο μπαμπάς χαλάει τις διαταγές. Όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά είχαμε μάρσιπο, έκανα γάλα, άλλαζα πάνες. Κάναμε καισαρική γιατί είχαμε δύσκολες γέννες και είχαμε χάσει και παιδιά, οπότε τις 15 πρώτες μέρες είχα αναλάβει τα πάντα. Η σύζυγός μου αντιμετωπίζει πλέον πιο χαλαρά τις δυσκολίες της δουλειάς μου».

«Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ηγέτης», είπε ο δημοσιογράφος
Κλείνοντας, αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια στη Μάρα Ζαχαρέα και τη συνεργασία τους. «Η Μάρα Ζαχαρέα είναι ηγέτης. Είναι πάντα alert. Είμαστε μια ομάδα, κερδίζουμε ή χάνουμε μαζί».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top