Λάμπρου: Τι σκέφτηκε για τα παιδιά του όταν ήταν στην «καρδιά» του πολέμου

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στο Traction της Κυριακής

Στην «καρδιά» των εξελίξεων στην Ουκρανία από τις πρώτες κιόλας ώρες της ρωσικής απειλής βρέθηκε ο Σπύρος Λάμπρου και μίλησε για αυτή του την εμπειρία στην εκπομπή του Traction που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 14:10. 

Σπύρος Λάμπρου: «Όταν με σημάδευε το τανκ δεν ένιωσα ούτε ταχυκαρδία»

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star ανέφερε πως ένιωσε ανασφάλεια για τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί και βίωναν τόσο σκληρές συνθήκες.

«Είχαμε και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Βλέπεις ανθρώπους να ισοπεδώνονται με αυτό τον τρόπο για πολύ καιρό. Ένιωθα τρομερή ανασφάλεια για τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί. Τα ταύτιζα με τα δικά μου τα παιδιά. Όταν όμως δεν είναι τα δικά σου παιδιά νιώθεις εσύ ασφαλής. Ποτέ δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς πως μπορεί να συμβεί σε σένα κάτι γιατί έτσι δημοσιογραφικά δεν μπορείς να λειτουργήσεις» τόνισε ο παρουσιαστής. 

Συγκλονίζει ο Σπύρος Λάμπρου: Όλα όσα έζησε στον πόλεμο της Ουκρανίας

Ο Σπύρος Λάμπρου που βρίσκεται στο χώρο της δημοσιογραφίας για πάνω από 25 χρόνια, αναφέρθηκε και στα ειδεχθή εγκλήματα που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια. 

«Υπήρχαν και παλιά δυσάρεστα περιστατικά απλά τότε δεν υπήρχαν social media. Πολλά από αυτά δεν τα έψαχναν και οι αρχές γιατί δεν είχαν και τις ίδιες δυνατότητες. Τώρα είμαστε Ευρώπη. Ο, τιδήποτε γίνεται το μαθαίνεις γιατί υπάρχουν και τοπικά σάιτ» τόνισε ο δημοσιογράφος. 

Ο Σπύρος Λάμπρου οδήγησε τη συναρπαστική Mercedes EQB αποτελεί ευκαιρία για μια διαφωτιστική συζήτηση περί ηλεκτροκίνησης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top