Ελένη Ράντου: «Λόγω αναγνωρισιμότητας δυσκολέψαμε την κόρη μας»

Όσα είπε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» για την 26χρονη σήμερα, Νικολέττα

Η Ελένη Ράντου θα βρεθεί το Σάββατο 18/11 καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη. 

Αίας Μανθόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τον χαμό του

Μέρος από τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού, προβλήθηκαν στη σημερινή εκπομπή «Happy Day». Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την κόρη τους Νικολέττα, που είναι σήμερα 26 ετών, τονίζοντας ότι δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα των γονιών της.

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης τους, Νικολέττας/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της κόρης τους, Νικολέττας/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ράντου: «Η κόρη μου είναι τόσο περήφανη που δε δέχτηκε τίποτα από μας»

«Τη δυσκολέψαμε. Είχε κάποιες στιγμές που αντιδρούσε πολύ. Κάποια στιγμή μου είπε “δεν θέλω να με πηγαίνεις στην παιδική χαρά εσύ, πέφτουν όλοι πάνω σου και χάνω το κέντρο μου”. Εμένα θα με φωτογραφίζουν όταν θα έχω κάνει κάτι σημαντικό εγώ, να με φωτογραφίζουν γιατί εσείς έχετε κάνει κάτι σημαντικό, δεν θα το επιτρέψω ποτέ», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι πηγαίνει σε συναυλίες του μπαμπά της και τον καμαρώνει: «Σε κάτι συναυλίες του Βασίλη που πηγαίναμε μαζί και τύχαινε να την παρατηρήσω, έσκαγε από περηφάνεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top