Σίσσυ Χρηστίδου: «Δε θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

«Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου και το πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Σίσσυ Χρηστίδου για τηλεοπτικές κόντρες: «Πρέπει να ηρεμήσουμε»

Η παρουσιάστρια είναι χαρούμενη γι΄αυτή την επιστροφή: «Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον καλώ κάθε χρόνο και του λέω: τι θα γίνει, θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι; Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, βοήθησαν πολλοί παράγοντες στο να γίνει».

«Χαμογέλα και πάλι»: Η έκπληξη στον Νίκο Συρίγο και η επιστροφή του Βασάλου

Φυσικά, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί πριν λίγο καιρό.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου από το Instagram

«Δεν είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το μπάτζετ της εκπομπής, αλλά εγώ και ο Νίκος Κοκλώνης. Δε θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ένα καλό παιδί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε πώς διαμορφώνονται τα μπάτζετ. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις και ο Δημήτρης γνωρίζει».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έκανε χιούμορ λέγοντας πως για να επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή…έκοψαν χρήματα από τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου.

«Θα σας πω την αλήθεια όμως, ότι κόψαμε τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου στη μέση και ήρθε ο Κωνσταντίνος. Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαμε κλείσει για την εκπομπή από το καλοκαίρι και το λέγαμε στον Κωνσταντίνο από το καλοκαίρι».

Κλείνοντας, σημείωσε πως αν η Ελένη Βουλγαράκη θελήσει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην εκπομπή της η...πόρτα θα είναι ανοιχτή: «Αν κάτι συμβεί και βρεθεί στον… δρόμο, η πόρτα της επιστροφής είναι και για εκείνη ανοιχτή. Χίλιοι καλοί χωράνε»


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top