Σίσσυ Χρηστίδου για τηλεοπτικές κόντρες: «Πρέπει να ηρεμήσουμε»

Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου εναντίον της Φαίης Σκορδά για τον συνεργάτη της πρώτης, Ανδρέα Μικρούτσικο.

Επίθεση Καινούργιου στη Σκορδά: Οι μπηχτές για τις περίεργες συνεργασίες

Η Σίσσυ Χρηστίδου παίρνοντας πάσα από τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε για τον σεβασμό που πρέπει να έχουν μεταξύ τους τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τοποθετήθηκε για τις κόντρες της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δεν έχει άδικο κι εγώ δεν το παίρνω σαν σπόντα. Κι εγώ νομίζω ότι έχουμε περάσει λίγο τη γραμμή γενικά σαν τηλεόραση, σαν εκπομπές. Το λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, πόσες φορές σχολιάσαμε το παράθυρο στο παράθυρο, τι είπε η εκπομπή που είπε για την εκπομπή. Όντως έχει ξεφύγει η κατάσταση και θεωρώ ότι θέλει μάζεμα. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι λίγο. Εμένα όταν τσακώνονται τα παιδιά μου, λέω πήγαινε εσύ στο δωμάτιό σου κι όταν ηρεμήσετε θα βρεθούμε όλοι μαζί στο σαλόνι να το συζητήσουμε», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι».

«Χαμογέλα και πάλι»: Η έκπληξη στον Νίκο Συρίγο και η επιστροφή του Βασάλου

«Το λέω γενικότερα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να εκτροχιαστεί. Δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά κι όλους τους κλάδους», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top