Γενέθλια για την Όλγα Λαφαζάνη - Η έκπληξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Κουμπαρούλα μου να σε χαιρόμαστε» της ευχήθηκε

Η έκπληξη στο Happy Day για τα γενέθλια της Όλγας Λαφαζάνη

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Όλγα Λαφαζάνη και στο «Happy Day» της επεφύλασσαν μια ωραία έκπληξη. Καθώς ακουγόταν το “Happy Birthday”, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε κρατώντας μια λαχταριστή τούρτα σε ροζ χρώμα και μια «πλούσια» σε λουλούδια ανθοδέσμη. 

Η τούρτα για τα γενέθλια της Όλγας Λαφαζάνη στο Happy Day

Η τούρτα για τα γενέθλια της Όλγας Λαφαζάνη στο Happy Day

«Κουμπαρούλα μου χρόνια πολλά! Σ' αγαπάμε» της ευχήθηκε η Σταματίνα και ο Δημήτρης Παπανώτας πρόλαβε να σβήσει πρώτος το κεράκι της τούρτας. Αφού η δημοσιογράφος δέχτηκε τις ευχές και τα φιλιά των συνεργατών της, είπε: «Ευχαριστώ πολύ όλους. Χαίρομαι πολύ που τα τελευταία τέσσερα χρόνια που λέτε εσείς τα πρώτα Χρόνια πολλά. Είναι πολύ μεγάλη τύχη και ευλογία να συνεργάζομαι και με φίλους αγαπημένους πάνω από όλα».

Tσιμτσιλή: Δείτε τη βαφτιστήρα της και κόρη της Λαφαζάνη

«Ολγάκι μου να σε χαιρόμαστε! Ο άντρας σου, ο κουμπάρος μου ο Νίκος ο γίγαντας, τα παιδιά σου, οι γονείς σου, ο αδελφός σου… και φυσικά η βαφτιστήρα μου» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι έχει μία κόρη, τη Μαρία Αλεξάνδρα, η οποία είναι 12 ετών και τον Γιώργο, ο οποίος είναι 5 ετών.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top