«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μoυ έστειλε μήνυμα "θα σε ισοπεδώσω"»

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κούτρας μίλησε για τις απειλές που δέχθηκε

Ο Χρήστος Κούτρας, ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» είναι το πρόσωπο με το οποίο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, με αφορμή τη δημοσιοποίηση στοιχείων της βάφτισης του γιου του.

Αλεξάνδρου: Το άγνωστο περιστατικό με δημοσιογράφο - Κατέληξαν στο τμήμα

Ο δημοσιογράφος περιέγραψε στο «Happy Day» τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι μεταξύ του ιδίου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς και τις απειλές που δέχθηκε από τον παρουσιαστή. 

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για το άγνωστο περιστατικό μεταξύ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και δημοσιογράφου (χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του), όταν ο δεύτερος είπε στον τηλεοπτικό αέρα το όνομα που θα έπαιρνε ο μικρός Νουνίτο. 

«Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν ανέφερα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το πιθανότερο όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στο παιδί του. Είχα χαρεί γιατί είχα την είδηση για ένα υπερπροβεβλημένο ζευγάρι και για ένα παιδί που μέσα από τα social media το προβάλλουν πάρα πολύ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δέχτηκα ένα γραπτό μήνυμα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, θορυβήθηκα με το μήνυμα αυτό. Μου έγραφε “Θα σε ισοπεδώσω”. Στη συνέχεια υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία, για τρία λεπτά με απειλούσε και έλεγε κάποια πράγματα που δε μου άρεσαν. Θορυβήθηκα και κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα, έγινε καταγραφή του γεγονότος και ο ίδιος παραδέχτηκε ο ίδιος στην Αστυνομία ότι "ναι, τον απείλησα"» είπε ο Χρήστος Κούτρας στο Happy Day.

«Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε συμπάθεια με τον Δημήτρη. Το ίδιο βράδυ μίλησα με άνθρωπο από την εταιρεία παραγωγής που συνεργάζεται ο Δημήτρης, αλλά εκείνος δε με πήρε ποτέ, δε μου έστειλε ποτέ ένα μήνυμα. Υπάρχει γραμμένο στο χαρτί ότι παραδέχεται ότι με απείλησε, αλλά εγώ δεν ήθελα να το συνεχίσω» κατέληξε ο δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top