Αλεξάνδρου: Το άγνωστο περιστατικό με δημοσιογράφο - Κατέληξαν στο τμήμα

Έδωσαν και οι δύο κατάθεση για το περιστατικό

Αποκαλύψεις από το παρασκήνιο πίσω από την προβολή λεπτομερειών της βάπτισης του γιου του Δημήτρη Αλεξάνδρου, που προκάλεσαν την οργή του παρουσιαστή, έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day». Η υπόθεση έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα, όταν κάποια στιγμή μέσα στο περασμένο καλοκαίρι, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξαπέλυσε απειλές σε δημοσιογράφο που αποκάλυψε το όνομα του γιου του.

Μενεγάκη για Αλεξάνδρου: «Κάποιες φορές μας αφήνουν, κάποιες τους αφήνουμε»

«Δεν ήταν απλά ένα συμβάν που ένας δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα του γιου του, υπήρξε και συνέχεια, διότι νευρίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πήρε τον δημοσιογράφο τηλέφωνο. Ενοχλήθηκε, τον πήρε τηλέφωνο και ήταν πάρα πολύ έντονος, επιθετικός, θυμωμένος, απειλητικός με αποτέλεσμα αυτά που είπε να είναι πολύ σοβαρά», ανέφερε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου. 

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει πώς διάλεξαν τον όνομα Πάρης για τον γιο τους

«Ο δημοσιογράφος θέλησε – καθώς θεώρησε ότι απειλείται – να πάει να καταγραφεί το συμβάν από τις αστυνομικές αρχές. Ήταν τόσο σημαντικές αυτές οι απειλές, κλήθηκε και ο Δημήτρης να δώσει κατάθεση. Παραδέχτηκε το συμβάν. Είναι ένα καταγεγραμμένο συμβάν» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top