Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει πώς διάλεξαν τον όνομα Πάρης για τον γιο τους

«Βοηθάει επαγγελματικά στο μέλλον!»

Την περασμένη Παρασκευή 22/9 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη, με νονούς την κολλητή φίλη της influencer, Στέλλα Πάσσαρη και τον φίλο του Δημήτρη, Γιώργο Μανίκα.

Ο μικρός νουνίτο πλέον λέγεται Πάρης και η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα q&a στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης 27/9, όπου οι followers της θα μπορούσαν να τη ρωτήσουν ό,τι ήθελαν αναφορικά με τη βάπτιση.

Τούνη - Αλεξάνδρου: 3 στιγμές που ξεχωρίσαμε από τη βάφτιση του γιου τους

Η πρώτη ερώτηση που απάντησε η Ιωάννα Τούνη ήταν το πώς επέλεξαν το όνομα «Πάρης».

«Το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή  τους συγγενείς μας… Άρεσε πολύ στον Δημήτρη και σε μένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα (πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα). Προσωπικά από μικρή λάτρευα τα ονόματα από αρχαία Ελλάδα. Πάρης και Απόλλωνας είναι από τα αγαπημένα μου ανδρικά», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Τούνη - Αλεξάνδρου: Οι επίσημες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους

τουνη παρης γιος

Ένας άλλος διαδικτυακός της φίλος την ρώτησε από πού βγαίνει και η ίδια αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες.

«Το Πάρης απο πού βγαινει»; ήταν η ερώτηση και η Ιωάννα Τούνη είπε: «ΠΑΡΗΣ ΣΚΕΤΟ! Έτσι βαφτίστηκε. Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το "Παρασκευάς" ή κάποιο άλλο... Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον άγιο.. Θα γιορτάζει των Αγίων Πάντων οπότε».

«P.S: Κάτι που έκανα πριν αποφασίσουμε το όνομα, είναι να το "αντιστοιχήσω" με το επίθετό του... για εμένα ένα εύηχο ονοματεπώνυμο, δίνει κύρος,και βοηθάει επαγγελματικά στο μάλλον (όσο περίεργο και αν σας φαίνεται σαν ιδέα αυτό που λέω) Σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι "παρατσούκλια" που "βοήθησαν" στην επιτυχία! Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου...» πρόσθεσε.

τουνη παρης αλεξανδρου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top