Φάρμα - Πηνελόπη για Νίκο: «Δεν είναι καλός αρχηγός»

Η ημέρα της Μονομαχίας Αποχώρησης ξεκινά με συζητήσεις

Η εβδομάδα στη Φάρμα ξεκίνησε με την ήττα της πράσινης ομάδας στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας. Πρώτος μονομάχος ανακηρύχθηκε ο Άγγελος Σουλιώτης, αλλά λόγω του θέματος με τον ώμο του, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. 

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Ο Νίκος Παρλαντζάς κλήθηκε να ορίσει νέο μονομάχο και κατέληξε στην Πηνελόπη Ορφανουδάκη, η οποία δε φάνηκε να συμφωνεί με αυτή την επιλογή. Η ίδια με τη σειρά της όρισε ως δεύτερο μονομάχο τη Νάσια Ευαγγελάτου, καθώς ένιωσε ότι αυτή είναι η πιο δίκαιη απόφαση. 

Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα η Πηνελόπη

Φάρμα: Έξαλλος ο Νίκος με τα καμένα πιτάκια - Ποιος τα έκαψε;

Η ημέρα της Μονομαχίας Αποχώρησης ξεκινά με συζητήσεις γύρω από φαγητά που κάηκαν και φαγητά που λείπουν. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τις δύο μονομάχους, οι οποίες δεν φαίνεται να έχουν απολαύσει ιδιαίτερα τη διαμονή στα δεντρόσπιτα. Η Νάσια αισθάνεται ότι έχει τη στήριξη των συμπαικτών της, ενώ η Πηνελόπη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν επιθυμεί να συζητήσει με την ομάδα της.

Μάλιστα, όταν τη ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αν είναι καλός αρχηγός ο Νίκος, εκείνη απάντησε: «Για μένα δεν είναι καλός αρχηγός. Ότι είπε το έκανα απλά δεν ακούγομαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top