«Ο πατέρας μου πήγε να πάθει εγκεφαλικό όταν του είπα ότι θα γίνω χορευτής»

Όσα είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός στο DOT

O Φωκάς Ευαγγελινός στο DOT

Είναι ίσως ο πιο γνωστός χορευτής και χορογράφος στην Ελλάδα και όχι μόνο. Όταν τελείωσε το σχολείο, έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στη σχολή εμποροπλοίαρχων, αλλά η μεγάλη του αγάπη ήταν ο χορός.

Μπορεί οι δυσκολίες που συνάντησε στην πορεία να τον έφτασαν πολύ κοντά στο να τα παρατήσει αλλά κατάφερε στο τέλος να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

O Φωκάς Ευαγγελινός στο DOT

Ο Φωκάς Ευαγγελινός γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την εποχή που ανακοίνωσε στον πατέρα του ότε τελικά θα ακολουθήσει το όνειρό του και θα γίνει χορευτής.

«Όταν μεγάλωνα στο Μεσολόγγι δε φαντάστηκα την καριέρα που θα έκανα. Σπούδαζα για να γίνει εμποροπλοίαρχος πριν ασχοληθώ με τον χορό. Τελικά η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να ταξιδεύω μέσα από τους χορούς. Ήταν πολύ δύσκολο εκείνη την εποχή να πω ότι θα γίνω χορευτής. Ο πατέρας μου πήγε να πάθει εγκεφαλικό όταν του είπα ότι θα γίνω χορευτής. Δικαιολογημένα έγινε όλο αυτό, δεν κατηγορώ κανέναν. Όταν κατάλαβα ότι αυτό είναι που μου δίνει χαρά αποφάσισα ότι αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου. Ο χορός μου άρεσε πολύ από όταν ήμουν μικρός ακόμα», είπε στην εκπομπή DOT.

Τι είπε για την πρώτη φορά που συμμετείχε στη Eurovision, στην οποία μέχρι σήμερα έχει αφήσει τεράστια παρακαταθήκη;

«Ήταν σπουδαία εμπειρία με τον Σάκη Ρουβά στην Κωνσταντινούπολη. Και μετά άμα κολλήσεις το μικρόβιο, κόλλησες. Λατρεύω τον διαγωνισμό αυτό γιατί βλέπει τη δουλειά σου πάνω από 250 εκατομμύρια κόσμος. Δεύτερον, είναι τόσο οργανωμένα τα πράγματα και προτείνεις στον κόσμο κάτι διαφορετικό και μερικές φορές και αποτυχία μέσα στο πρόγραμμα έιναι αυτό και μ΄αρέσει πάρα πολύ».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή DOT.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top