MasterChef 2023: Η ανάρτηση του Δημήτρη Πολιτάκη μετά την αποχώρησή του

Το αστείο μήνυμα που έστειλε στους τηλεθεατές του διαγωνισμού μαγειρικής

Δείτε την audition του Δημήτρη Πολιτάκη στο MasterChef 2023

Εκτός MasterChef 2023 βρέθηκε ο Δημήτρης Πολιτάκης, καθώς αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική πεντάδα του μαγειρικού διαγωνισμού

MasterChef 2023: Δημήτρης ή Αλέξανδρος; Ποιος αποχώρησε λίγο πριν τους 6;

Στο επεισόδιο του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Μάϊου, ο 28χρονος παίκτης μαγείρεψε με αντίπαλο τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη, συγκεντρώνοντας ωστόσο χαμηλότερη βαθμολογία

MasterChef 2023: Ο Δημήτρης Πολιτάκης «έκαψε» καρδιές από την πρώτη του audition

Ο Δημήτρης ευχαρίστησε και μέσα από τα social media για την εμπειρία του στο MasterChef, κλείνοντας την ανάρτησή του με μια απρόσμενη ατάκα.

«Φτάνοντας πλέον αυτό το μαγειρικό ταξίδι στο τέλος του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους/ες με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήταν αναμφίβολα μια εμπειρία γεμάτη έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κριτές: Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τις συμβουλές, την υπομονή, την ανοχή τους και την κατανόηση που υπέδειξαν. 

Ο Δημήτρης δεν έβγαλε πιάτο στην πιο κρίσιμη φάση του MasterChef!

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μας Αλέξανδρο Παπαχαραλάμπους για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που μου παρείχε με τις γνώσεις και την εμπειρία του. Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ την οθόνη σας κι οποίος την έχει ανάγκη καλέστε στο… 09090090», έγραψε με χιούμορ στο Ιnstagram ο Δημήτρης Πολιτάκης.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Πολιτάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top