MasterChef 2023: Δημήτρης ή Αλέξανδρος; Ποιος αποχώρησε λίγο πριν τους 6;

Οι δύο φίλοι «μονομάχησαν» για μία θέση στην τελική εξάδα του διαγωνισμού

«Βαριά» η ατμόσφαιρα στο αποψινό πλατό του MasterChef 2023. Με τον Γιώργο Πορφύρη να καταφέρνει να κερδίσει την ασυλία μετά τη δοκιμασία γευσιγνωσίας, οι δύο παίκτες που βρέθηκαν στον «τάκο» λίγο πριν την τελική εξάδα του μαγειρικού διαγωνισμού ήταν οι δύο καλοί φίλοι, Δημήτρης και Αλέξανδρος.

MasterChef 2023: Πορφύρης, Δημήτρης & Αλέξανδρος σε δοκιμασία ασυλίας

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

αποχώρησε ο Δημήτρης Πολιτάκης

Δημήτρης και Αλέξανδρος μαγείρεψαν σώμα με σώμα

Οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν δύο χορτοφαγικά πιάτα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων, του καταξιωμένου chef και Food Stylist του MasterChef 2023, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Ο Δημήτρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τα πιάτα και συγκέντρωσε μόλις 16 βαθμούς από την κριτική επιτροπή, ενώ ο Αλέξανδρος με 28 βαθμούς πήρε το εισιτήριο για τους top 6 του φετινού MasterChef.

Δημήτρης Πολιτάκης: Οι τρεις μεγάλες του αγάπες εκτός από τη μαγειρική

αποχώρησε ο Δημήτρης Πολιτάκης

Αποχώρησε ο Δημήτρης Πολιτάκης

Φανερά λυπημένοι οι κριτές, είπαν στον Δημήτρη ότι η τόσο χαμηλή βαθμολογία δεν τον αντιπροσωπεύει και εκείνος συμφώνησε.

«Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα. Μόνο κέρδισα. Έμαθα τον εαυτό μου, τα όριά μου, να καλμάρω τα νεύρα μου. Ήταν ένα μπουστάρισμα για να γίνω ακόμα καλύτερος. Το ταξίδι μου ξεκινάει τώρα!» είπε ο παίκτης και αποκάλυψε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει με το που βγει από τον διαγωνισμό είναι να φάει μπέργκερ και να κάνει βόλτα με τη μηχανή του. Του έχουν λείψει πολύ, όπως του έχουν λείψει και η οικογένεια και οι φίλοι του.

Ως μεγάλο νικητή του φετινού MasterChef 2023, o Δημήτρης προβλέπει τη «μουχρίτσα», τον Νίκο Τρ. δηλαδή!

Οι top 6 του ΜasterChef 2023:

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top