Κατερίνα Ζαρίφη: Επιστρέφει στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου;

Το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα στο Breakfast@Star

Η σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», στην οποία πρωταγωνιστεί ρίχνει αυλαία το καλοκαίρι κι έτσι η Κατερίνα Ζαρίφη σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. 

To ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη σε συνέντευξή της

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Μαρίνου Βυθούλκα στην εκπομπή Breakfast@Star, η ηθοποιός έχει δώσει τα χέρια με το δίδυμο Ρέππα - Παπαθανασίου, ώστε να λάβει μέρος στη νέα τους κωμική σειρά που αναμένεται να προβληθεί στο Mega. 

Ενώ το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, αναφέρει πως το κανάλι επιθυμεί η Κατερίνα Ζαριφη να διαδεχθεί την Κατερίνα Καραβάτου στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τα κανάλια που πολιορκούν την Κατερίνα Ζαρίφη

Όσα αποκάλυψε ο Μαρίνος Βυθούλκας για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Ζαρίφη

«Θέλει να επιστρέψει με τον ρόλο της παρουσιάστριας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι επιθυμεί να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου που είχε πέρυσι η Κατερίνα Καραβάτου», αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος. 

Λαγούτης, Ηλιάκη, Ζαρίφη τα φαβορί για το «5x5»

Το Mega δεν είναι το μοναδικό κανάλι που διεκδικεί την Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, πρόσφατα πέρασε από ένα άκρως επιτυχημένο δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, «5Χ5». Την ώρα που το κανάλι δεν έχει καταλήξει ακόμα στον αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή, η ίδια βρισκεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα για την παρούσιαση.

Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις θα παρθούν περί τα τέλη Μαΐου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top