«Κόκκαλο» η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα του Σάββα Πούμπουρα

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Άφωνη έμεινε η Ελένη Μενεγάκη με την ατάκα του Σάββα Πούμπουρα στη χθεσινή εκπομπή της!

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε αναφερόμενη στις δύσκολες ψυχολογικά ημέρες που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς και του

«Πρέπει να βρούμε ένα τραγούδι, που να μας δίνει έναν ρυθμό, που όταν αισθανόμαστε ότι κάτι δεν μας πάει καλά ή δεν έχουμε την αντίστοιχη φόρα για να ξεκινήσουμε την εργασία μας, να το βάζουμε και να μας δίνει μια ενέργεια», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ρώτησες από πού παίρνουμε ενέργεια. Θέλεις να σου πω; Απ’ το γεγονός ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε τη θνητότητά μας. Δεν ξέρεις μέχρι πότε θα είσαι εδώ, οπότε θα απολαύσω τη σημερινή μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία», της είπε ο Σάββας Πούμπουρας, αφήνοντάς την άφωνη.

«Όλοι θα πεθάνουμε, Ελένη μου, κάποια στιγμή», τόνισε ο παρουσιαστής.

«Μίλησέ μου για τη θνητότητά μας. Είμαστε ζωντανοί δόξα τω Θεώ. Είδα μία ανάρτηση που έκανε τις προάλλες η Ελεονώρα Μελέτη, που έδειχνε σε φωτογραφίες πώς θα είναι σε 30, 40, 50 χρόνια. Μπήκα να διαβάσω τι έλεγε και – με δικά μου λόγια το λέω – έλεγε ότι ας μη μένουμε στον χρόνο, να χαιρόμαστε που μπορούμε να μεγαλώσουμε», ανέφερε από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν ξέρω πραγματικά σήμερα τι έγινε, εγώ σας μιλούσα εδώ για αισιοδοξία. Με αυτά τα ωραία νέα, τα αισιόδοξα θα ξεκινήσουμε πάλι μετά τις διαφημίσεις», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια και πέρασε σε διαφημιστικά μηνύματα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top