Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Τι φέρνει η όψη τετραγώνου Άρη - Ποσειδώνα

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Η Άση Μπήλιου έκανε και σήμερα, Τρίτη 14/3, τις αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την όψη τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα και την επιρροή της στα ζώδια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Η Σελήνη παραμένει στο πύρινο και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, αλλά σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να νιώθουμε πιο έντονα την επιρροή του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πρόκειται για μια όψη που δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον κόσμο της αστρολογίας, καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης, της ωραιοποίησης, της παραπλάνησης, του παραμυθιού, της διάλυσης, των σκανδάλων και πολλών άλλων καταστάσεων που μπορεί να δίνουν καλλιτεχνική έμπνευση, δεν προσφέρουν όμως εχέγγυα στις δοσοληψίες, στις αποφάσεις και όπου πρέπει να λειτουργούμε με βάση τη λογική μας.

αση μπηλιου

Αν δεν είστε λοιπόν καλλιτέχνες ή ποιητές για να σας επισκεφτεί η μούσα και να παράγετε ένα έργο τέχνης, προσέξτε ιδιαίτερα στις επαφές σας, ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, και μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις καθώς μπορεί να μην έχετε μπροστά σας όλη την αλήθεια.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για το ζώδιό σας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top