Ευαγγελία Μουμούρη: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της viral ατάκας «Ευλόγησον»

Της τη λένε ακόμα και σήμερα... 14 χρόνια μετά!

Δείτε όσα είπε η Ευαγγελία Μουμούρη στο Breakfast@Star

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στη στήλη Viral Ατάκα του Breakfast@Star κι αποκάλυψε πως προέκυψε η ατάκα «Ευλόγησον» στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί του MEGA

Ευαγγελία Μουμούρη: «Πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα»

«Η viral ατάκα μου, που με πολύ μεγάλη χαρά έμαθα ότι είναι viral, είναι το: "Ευλόγησον". Ειπώθηκε στο σίριαλ Ευτυχισμένοι Μαζί. Την πρώτη μέρα που πήγα στα γυρίσματα κάναμε αυτό το styling με όλους εκείνους τους κότσους κι όλα αυτά τα ταλαίπωρα, που χάρηκα πάρα πολύ όταν με είδα έτσι. Είδα αυτό το styling κι είπα: "Πω πω, δεν είμαι όμορφη, τι πρέπει να κάνω, ας παίξω"», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Ο ρόλος της Ευαγγελίας Μουμούρη στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν μικρός αλλά χαρακτηριστικός

Ο ρόλος της Ευαγγελίας Μουμούρη στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν μικρός αλλά χαρακτηριστικός

«Αυτή η ατάκα δεν υπήρχε στο σενάριο. Ο Γιάννης Μπέζος αλλάζοντας τις ατάκες μου λέει θα πεις στο τέλος της φράσης: "Ευλόγησον"», πρόσθεσε. «Γέλασε πάρα πολύ το συνεργείο. Από ένα ένστικτο που μόνο εκείνος έχει μου είπε: "Θα βάζεις το ευλόγησον όποτε σου ‘ρχεται, ακόμα κι άσχετα"», αποκάλυψε η Ευαγγελία Μουμούρη. 

Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά»

«Συνάδελφοί μου που είναι μικρότεροι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: "Έλα, ο φίλος μου θέλει να του πεις το ευλόγησον". Οπότε κάνω παραγγελιές. Δεν έχω βάλει τιμή, αλλά νομίζω ότι θα το κάνω από 'δω και στο εξής», πρόσθεσε με χιούμορ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top