Ευαγγελία Μουμούρη: «Πήγα να κάνω σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα»

Όσα είπε η ηθοποιός από το Τρία Μίλια στην κάμερα του Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε η Ευαγγελία Μουμούρη στο Breakfast@Star

Την Ευαγγελία Μουμούρη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star σε ένα διάλειμμα από το μιούζικαλ Mamma Mia! στο οποίο συμμετέχει.

Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά»

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Star, Τρία Μίλια, μίλησε στον δημοσιογράφο Ιωάννη Παπαδόπουλο για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τον σύζυγό της κι όσα συνέβησαν, τις συμβουλές της Άσης Μπήλιου αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες που έχει κάνει.

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στον δημοσιογράφο Ιωάννη Παπαδόπουλο

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στον δημοσιογράφο Ιωάννη Παπαδόπουλο

Αληθεύει ότι έχει συμβουλευτεί την Άση Μπήλιου για να κάνει το σύμφωνο συμβίωσης; «Ισχύει. Μιλούσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και κάτι λέγαμε με την Άση. Και κάποια στιγμή της λέω: "σκέφτομαι να κάνω σύμφωνο συμβίωσης". Μου λέει: "να το κάνεις την τάδε ημερομηνία". Λέω: "Εντάξει. Γιατί να μην το προφυλάξω;"», απάντησε η ηθοποιός.

Ευαγγελία Μουμούρη: Η Δέσποινα από τα Τρία Μίλια μας συστήνει την κόρη της!

Όπως παραδέχτηκε,  την ημέρα του συμφώνου συμβίωσης πήγε στο δημαρχείο με μαγιό και γούνα! «Είπαμε ότι τελικά δε θα γίνει εκείνη την ημέρα, τσαντίστηκα με τον άντρα μου και λέω ας πάω κολυμβητήριο. Φοράω το μαγιό, μια φόρμα από κάτω και μια ψεύτικη γούνα, γιατί έκανε κρύο. Και μετά με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει "έλα, λύθηκε το θέμα, σε 10 λεπτά εκεί"», αποκάλυψε με χιούμορ. 

Στη στήλη Ναι ή Όχι, η Ευαγγελία Μουμούρη παραδέχτηκε ότι έχει πει «ναι» σε δουλειά μόνο για τα λεφτά και το μετάνιωσε πικρά, ότι συμμετείχε σε παράσταση ή σίριαλ που τώρα αναρωτιέται πώς άντεξε, αλλά και πως έχει «σπάσει» δίαιτα στις πρώτες 24 ώρες.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο πόσο ευτυχής αισθάνεται με τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του Star, Τρια Μίλια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top