Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά»

Όσα αποκάλυψε η «Δέσποινα» από τη σειρά του Star, Τρία Μίλια

Ευαγγελία Μουμούρη

Η δεύτερη σεζόν για τα «Τρία Μίλια» ξεκίνησε με πολλές ανατροπές και ένοχα μυστικά.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Τρία Μίλια»

Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της τηλεοπτικής «Δέσποινας», η οποία ερωτεύεται τον Κυριάκο. «Ε ναι έχω ένα φλερτ. Η Δέσποινα ερωτεύεται τον Κυριάκο ο οποίος είναι περίπου στην ηλικία της κόρης της λίγο μεγαλύτερος. Σε αυτή την ηλικία και μάλιστα στην κοινωνία ενός νησιού όπου ζει η Δέσποινα δεν μπορεί να διανοηθεί ότι μπορεί να τη φλερτάρει κάποιος. Έχει ξεχάσει το φλερτ το παιχνίδι έχει απαρνηθεί όλα τα όνειρα για την Τέχνη είναι ζωγράφος και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια. Οπότε τα αλλάζει όλα», Είπε σε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, η Ευαγγελία Μουμούρη.

Ευαγγελία Μουμούρη

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως και σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή της αρέσει το φλερτ. «Εμένα μου αρέσει πολύ το φλερτ χρησιμοποιώ το χιούμορ είναι ο μοναδικός τρόπος που έχω. Έχω αρκετά χρόνια σχέση συνεπώς λείπω πολλά χρόνια από το φλερτ. Δεν ξέρω πια πώς γίνεται. Μου αρέσει να δέχομαι φλερτ. Δεν κάνω το πρώτο βήμα αλλά εμπιστεύομαι τη φύση που λέει ότι η ενέργεια μιας γυναίκας είναι αρκετή ώστε το πρώτο βήμα να το κάνει ο άλλος. Οι άνθρωποι που είναι να βρεθούν είτε ερωτικά είτε φιλικά θα έρθουν κοντά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στο παρελθόν το ζούσα λίγο μόνη μου. Ενθουσιαζόμουν. Και δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη και την τέταρτη μη σου πω. Εγώ ερωτεύομαι κουβέντες ματιές συμπεριφορές απέναντι στους άλλους. Οπότε όλα αυτά δεν μπορεί να έρχονται με την πρώτη ματιά. Παλιότερα λοιπόν το ζούσα ή ερχόταν ή έφευγε αλλά με γέμιζε όλο αυτό. Ο ενθουσιασμός που ένιωθα με βοηθούσε στη ζωή μου».

Η ίδια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του συντρόφου της, Αλέξανδρου Μαμμόπουλου. «Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ο καλύτερος μου φίλος, ο συμπαραστάτης μου ο άνθρωπος που θαυμάζω, ένας ακέραιος άνθρωπος, Τον θέλω στη ζωή μου είτε είμαστε ερωτικά μαζί είτε δεν είμαστε, Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης είμαστε πάνω από 13 χρόνια μαζί».

Ελληνίδα ηθοποιός έχει μπλοκάρει τον σύζυγό της στα social media

Η Ευαγγελία Μουμούρη σε παλαιότερη έξοδό της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο

Η Ευαγγελία Μουμούρη σε παλαιότερη έξοδό της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο

Ευαγγελία Μουμούρη: «Λέω το παιδί του συζύγου μου κόρη μας»

Η Ευαγγελία Μουμούρη αγαπά και πολύ την κόρη του συντρόφου της, τη Μαρίνα. Τη γνώρισε όταν εκείνη ήταν 9 ετών και σήμερα είναι 23.
«Είναι η κόρη μας. Την έχω μεγαλώσει τη Μαρίνα. Τη γνώρισα στα 9 της και είναι πλέον 23. Τον γονεϊκό ρόλο δεν τον ζήτησα ποτέ εγώ εκείνη μου τον έδωσε. Είναι ένα παιδί που έχουμε περάσει μαζί εφηβείες Πανελλήνιες. Και κάποια στιγμή μάς ανακοίνωσε ότι θα γίνει ηθοποιός. Έκανα τα πάντα να την αποτρέψω αλλά δεν τα κατάφερα. Η περηφάνια που έχω για αυτό το παιδί βασίζεται στο ότι εξελίσσεται συναισθηματικά νοητικά κοινωνικά πολύ ραγδαία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top