Μελέτης Ηλίας στο DOT: «Αυτό ήταν χαστούκι μεγατόνων»

«Το Προεδρικό Διάταγμα έχει κάποια παραθυράκια που μας τα έκλεισαν»

Απόσπασμα απο τη συνέντευξη του Μελέτη Ηλία στο DOT

Η πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία ήρθε με τη σειρά «Το σόι σου». Ο τηλεοπτικός «Σάββας Τριανταφύλλου» δούλευε σε τράπεζα, ήταν ένας σύγχρονος μπαμπάς και αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει ήταν η… ξεκαρδιστική του τσιγκουνιά.

Στην πραγματική του  ζωή ο Μελέτης Ηλίας σπούδασε λογιστικά, αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. Είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος μιας και πιστεύει πως ο γάμος χρειάζεται κατανόηση και ανοιχτά μυαλά.

Μελέτης Ηλίας: «Έχουμε φτάσει αμέτρητες φορές κοντά στον χωρισμό»

Άλλωστε ο ίδιος έχει πει δημόσια πως με τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, απευθύνθηκαν σε σύμβουλο γάμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες.

Μελέτης Ηλίας: Οι γονείς μου έμαθαν ότι έκανα χρήση ουσιών απ'την τηλεόραση

Μεγάλη του αδυναμία είναι τα παιδιά του. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο γιος του, Δημήτρης, εκτονωνόταν χορεύοντας. «Είπαμε με τη σύζυγό μου να τον σπρώξουμε προς τον χορό. Επειδή και η κόρη μου είναι στο μπαλέτο τον γράψαμε κι εκείνον.  Όταν τον γράψαμε στο ποδόσφαιρο είδαμε πως του άρεσε περισσότερο εκεί. Εγώ βέβαια ήθελα πολύ να δοκιμάσει τον χορό», ανέφερε αρχικά στο DOT.


«Βλέπω πολύ λίγο την οικογένειά μου λόγω δουλειάς»

O Μελέτης Ηλίας παραδέχτηκε πως λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων βλέπει πολύ λίγο την οικογένειά του και ο γιος του τού έκανε παράπονα.

«Έχω στιγμές που σκέφτομαι την απουσία μου. Βέβαια, έρχεται και η πραγματικότητα και σου δίνει μια δυνατή σφαλιάρα. Για παράδειγμα, ο γιος μου μία ημέρα που τσακωνόμασταν μου είπε: «Ε βέβαια, εσύ πάντα δεν ξυπνάς το πρωί να μας πας σχολείο και ποτέ δεν έρχεσαι στην ώρα σου να με πάρει από το ποδόσφαιρο». Του είπα ότι ήταν υπερβολικός, αλλά κατάλαβα ότι έχει δίκαιο. Αυτό ήταν χαστούκι μεγατόνων».

«Το Προεδρικό Διάταγμα έχει κάποια παραθυράκια που μας τα έκλεισαν»


Ο Μελέτης Ηλίας σχολίασε και το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα όλοι οι καλλιτέχνες βρίσκονται στους δρόμους.
Διαμαρτύρονται  για την υποβάθμιση των πτυχίων τους με βάση τελευταίο Προεδρικό Διάταγμα, το οποίου τους υποβιβάζει σε Δ.Ε. και θίγει τα εργασιακά τους δικαιώματα.

«Εμένα προσωπικά με προσβάλει. Επίσης, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι ο κόσμος διαβάζει κάτι στα social media που είναι λάθος. Διαβάζω που λένε κάποιοι: «Τι θέλετε κι εσείς; Τελειώνοντας μια σχολή υποκριτικής να θεωρείστε απόφοιτοι Πανεπιστημίου;». Δε θέλουμε αυτό. Το Προεδρικό Διάταγμα έχει κάποια παραθυράκια που μας τα έκλεισαν κι αυτά».


Ο Μελέτης Ηλίας παίζει «Ναι ή Ου»

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή DOT.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top