Πρωτιά για το MasterChef 2023 στην πρεμιέρα του

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται ότι περίμενε πώς και πώς τη μεγάλη πρεμιέρα!

Δείτε εδώ το trailer της Τρίτης 17/1

Πρωτιά για το MasterChef 2023 στην πρεμιέρα του! Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 2023 (Δευτέρα 16/1) κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Το MasterChef 2023 ήταν συνολικά πρώτο στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54, 20,1% και είχε απήχηση στα ανδρικά και γυναικεία κοινά.

Social Media Impact

Το MasterChef επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ και μαζί του επέστρεψαν και τα πολυαγαπημένα Social Media του, για να ενθουσιάσουν, για ακόμα μια σεζόν, το κοινό!

Οι σελίδες της εκπομπής στο Facebook, Instagram, Twitter και TikTok ενίσχυσαν την εμπειρία του θεατή, αποτυπώνοντας τις εξελίξεις του επεισοδίου ταυτόχρονα με τον αέρα και εξασφαλίζοντας για τις οθόνες των κινητών μας αποκλειστικό digital περιεχόμενο!

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά:

  • Τα posts της Πρεμιέρας εμφανίστηκαν πάνω από 1.5 εκατομμύριο φορές και οι διαδράσεις του κοινού ξεπέρασαν τις 100.000!
  • Στο TikTok αναρτήθηκαν βίντεο με τους τρεις κριτές σε άκρως απολαυστικά «TikTokικά» concepts και τα views ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια!
  • Φυσικά δεν έλειψε ο αγαπημένος τουιτεράς, ο οποίος έκανε το πιο δυναμικό come back στην τουιτερική δράση, με το καυστικό του χιούμορ και τις απρόβλεπτες ατάκες του.
  • Στο Twitter το #MasterChefGR έγινε Νο 1 trend σε λιγότερο από 5 λεπτά τηλεοπτικού «αέρα» και διατήρησε την 1η θέση στα trends μέχρι και την επόμενη ημέρα!

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef 2023!

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του MasterChef 2023

 

MasterChef 2023 - Tι θα δούμε την Τρίτη 17/1

To MasterChef 2023 ξεκίνησε εντυπωσιακά! Από την πρώτη στιγμή οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ξεκαθάρισαν ότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες τους είναι υψηλότερες από κάθε άλλη χρονιά.

masterchef 2023

Στην πρεμιέρα του MasterChef 2023 (Δευτέρα 16/1), οι πρώτοι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν απέναντι στους τρεις chef κριτές και ο Κωνσταντίνος, η Μαρία, ο Νίκος, η Δώρα, ο Νικήτας, κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να φορέσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά, που τους χαρίζει και μια θέση στην πιο δημιουργική κουζίνα, στην κουζίνα του MasterChef 2023!

Δείτε τα προφίλ στο Instagram όσων πέρασαν στο σπίτι του MasterChef

Ο Ανδρέας και ο Ρωμαίος κατάφεραν να πείσουν ότι οι μαγειρικές τους ικανότητες είναι περισσότερες από το πιάτο που παρουσίασαν και κέρδισαν μια μαύρη ποδιά και συνεπώς μια δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στο διαγωνισμό.

Στο σημερινό (Τρίτη 17/1) 2ο επεισόδιο οι auditions του MasterChef 2023 συνεχίζονται με αμείωτη ένταση! Ανθρώπινες στιγμές, αστοχίες αλλά και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με την εξαιρετική, ανατρεπτική αίσθηση χιούμορ, που τους χαρακτηρίζει!

MasterChef 2023: Η συγκινητική ιστορία του τρανς μάγειρα από την Κύπρο

Όλοι οι επίδοξοι μάγειρες είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι διαθέτουν τη μαγειρική ικανότητα, τη δημιουργικότητα και την ευελιξία, που απαιτείται, για να κερδίσουν τη λευκή ποδιά, που τους χαρίζει απευθείας την είσοδό τους στο διαγωνισμό και στο σπίτι του MasterChef 2023!

Ποιοι όμως, θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους κριτές και για ποιους το όνειρο θα τελειώσει άδοξα;

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top