Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσιάσει το Fame Story; Η on air απάντησή της

Τι είπε για το talent show η παρουσιάστρια;

Το «Fame Story» έπειτα από 17 χρόνια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και όπως είναι φυσικό υπάρχει μια έντονη φημολογία για το ποιος ή ποια θε δούμε στο τιμόνι της παρουσίασης.

Τζούλι Μασίνο: «Άκουσα ότι θα γίνει το Fame Story. Θα ήθελα να είμαι»

Το όνομα της Ναταλίας Γερμανού ακούγεται έντονα γεγονός που ενισχύθηκε και μετά τη συνέντευξη της Τζούλι Μασίνο, η οποία μιλώντας στο Breakfast@star εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στο talent show.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται» δήλωσε πως δεν της έχει γίνει πρόταση για το Fame Story.

«Δε μου έχει γίνει καμία πρόταση για το Fame Story. To έχω κάνει 20 χρόνια πριν. Νομίζω ότι ο μόνος σίγουρος για το Fame Story είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Θα γίνει το Fame Story, αλήθεια είναι αυτό, το έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νομίζω είναι σίγουρος εκεί. Δε νομίζω να είμαι εγώ η παρουσιάστρια, ίσως να είναι ο Νίκος Κοκλώνης. Δε θα συμπέσει το Fame Story με το Just the 2 of us. Αλλά ο Ανδρέας πιστεύω και πρέπει να είναι ο διευθυντής της ακαδημίας, όπως ήταν και τότε» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top