Τζούλι Μασίνο: «Άκουσα ότι θα γίνει το Fame Story. Θα ήθελα να είμαι»

Ποια θα ήθελε να παρουσιάσει το μουσικό talent show;

Η Τζούλι Μασίνο έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το «Fame Story». Το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως το μουσικό talent show θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και με αφορμή αυτό το γεγονός ο Κωνσταντίνος Μίχος τη συνάντησε και τη ρώτησε αν θα ήθελε να είναι μέρος του παιχνιδιού.

Τζούλι Μασίνο: «Πήρα λάθος δόση ινσουλίνης και παραλίγο να πέσω σε κώμα»


«Άκουσα ότι θα γίνει το Fame Story αλλά δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο. Δε μου έχει γίνει πρόταση ούτε για το J2US. Μπορεί να μην τους αρέσω σαν χαρακτήρας, ξέρω γω; Θα πήγαινα με τον Θάνο Μπίρκο», είπε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

Κατάθεση ψυχής από την Τζούλι Μασίνο: «Είναι αρρώστια, σαν το καρκίνο…Μετά δεν έχει επιστροφή»

Τζούλι Μασίνο

Όσο για το ποια θα ήθελε να δει στο τιμόνι της παρουσίασης η καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια δήλωσε: «Θα ήθελα να δω στην παρουσίαση του Fame Story τη Ναταλία Γερμανού. Γράφει, έχει τον δικό της τρόπο, είναι όμορφη, είναι τόσο-όσο, το ξέρει καλά».
Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Star της ζήτησε να σχολιάσει τα…σπαστά ελληνικά της, αλλά και για τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

«Δεν είμαι Ελληνίδα. Ό,τι έμαθα ήταν από face-to-face και από την τηλεόραση. Είχα μαθητές τον Ρέμο, τη Βανδή, τον Αντώνη Βαρδή, την Πωλίνα, τον Ρουβά. Ο Τάκης Ζαχαράτος δουλεύει πολύ σκληρά, ο Ρέμος ήταν πιο τεμπέλης, αν και έχει καλή φωνή», πρόσθεσε η Τζούλι Μασίνο.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top