Emily in Paris: Ο Άλφι μόλις άνοιξε μπαρ στο Λονδίνο

Ο Lucien Laviscount άνοιξε ένα «ψαγμένο» μπαρ στην περιοχή του Kensal Rise

Oι πρωταγωνιστές της σειράς του Netflix «Emily in Paris»

Ακολουθώντας τα χνάρια των Ed Sheeran, Mark Wahlberg και Krept & Konan, ο ηθοποιός της αγαπημένης σειράς του Netflix «Emily in Paris», Lucien Laviscount μόλις άνοιξε δικό του μπαρ στο Λονδίνο.

Emily in Paris: Ο Άλφι μόλις άνοιξε μπαρ στο Λονδίνο

Emily in Paris: Ο Άλφι μόλις άνοιξε μπαρ στο Λονδίνο/ AP Images

Ο 30χρονος Λονδρέζος που υποδύεται τον σύντροφο της «Έμιλι», «Άλφι», στη σειρά συνεργάστηκε με τον εστιάτορα Zac Lichman και τον επικεφαλής σεφ του εστιατορίου Gareth Drew (πρώην Nobu και Buddha Bar) για να ανοίξουν το «The Wealthy Beggar» (Ο Πλούσιος Ζητιάνος) στο Kensal Rise του βορειοδυτικού Λονδίνου.

Η νέα αυτή προσθήκη στην εστίαση του Λονδίνου συνδυάζει την πολυτέλεια, με μία ατμόσφαιρα speakeasy, ενώ το μενού του περιλαμβάνει από τροπικά κοκτέιλ μέχρι ασιατικά tapas και πολλή… φαντασία!

Ο Lucien, γεννημένος το 1992, μεγάλωσε στο Lancashire στη Βόρεια Αγγλία. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από το νησί της Καραϊβικής Αντίγκουα, ενώ η μητέρα του είναι Αγγλίδα. Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το έκανε σε ηλικία 10 ετών σε μία διαφήμιση των Marks&Spencer, ενώ στα 15 του έπαιξε στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά, Grange Hill. Ακολούθησαν ρόλοι στις βρετανικές «σαπουνόπερες» Coronation Street και Waterloo Road, μέχρι που βρέθηκε το 2011 στο αγγλικό Celebrity Big Brother, όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ βρετανικό κοινό. Η παγκόσμια φήμη του ήρθε βέβαια με τη σειρά του Netflix Emily in Paris το 2021.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top