Θανάσης Ευθυμιάδης: «Κόβεται» η εκπομπή του - Η ανάρτηση για τους 12 άθλους

Οι Ρίζες και οι εναλλακτικές προτάσεις ζωής δεν έπεισαν τους τηλεθεατές

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Πρωινό μας

Δεν άντεξε για πάνω από επτά επεισόδια η... εναλλακτική εκπομπή του Θανάση Ευθυμιάδη, Ρίζες, στο Mega.

Όπως μετέδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Πρωινό μας, η εκπομπή δε θα προβληθεί ξανά στην τηλεόραση, ωστόσο τα επεισόδια που έμειναν θα υπάρχουν στο site του σταθμού.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έτσι αντιμετώπισε τις... τράπεζες όταν του τηλεφωνούσαν

«Ήρεμα γλυκά κι όμορφα μέχρι το 7ο επεισόδιο όλα πήγαιναν πρίμα. Η εκπομπή πήγαινε καλά όχι πολύ καλά. Από το 7ο επεισόδιο μέχρι το 12ο θα τη δείτε στο site του Mega. Δε θα προβληθεί ξανά στο Mega», τόνισε η δημοσιογράφος.

Οι Ρίζες του Θανάση Ευθυμιάδη δε θα... πετάνε πια!

Οι Ρίζες του Θανάση Ευθυμιάδη δε θα... πετάνε πια!

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός έγραψε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του: «Οι σχέσεις μου… Από τη στιγμή που με τη θέλησή μου, δέχομαι την ευθύνη μιας σχέσης (προσωπικής, συνεργασίας, φιλίας κλπ), κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τη σεβαστώ και να την τιμήσω. Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δίνω όλη μου την ενέργεια. Είναι η προτεραιότητά μου. Είναι μέσα στην καθημερινή μου προσευχή. Στο πανεπιστήμιο της ζωής, έμαθα ότι σκοπός μου είναι, όταν ολοκληρώνεται ένας κύκλος μιας σχέσης, εγώ να προχωράω άφοβα και με εμπιστοσύνη παραπέρα… λίγο πιο σοφός, λίγο πιο ώριμος λίγο πιο απλός.

Αφήνω τον πόνο συντροφιά μου μόνο για το διάστημα που χρειάζομαι, ώστε να μετουσιωθεί σε μάθημα ζωής. Μετά ξεφορτώνομαι και τον πόνο και συνεχίζω το άγνωστο μονοπάτι μου, με τα μάτια της ψυχής μου ανοιχτά ώστε να αναγνωρίσω τα σημάδια, που θα με οδηγήσουν σε καινούργιους κύκλους ζωής.

Άννα Δημητρίεβιτς: Έδωσε συνέντευξη στον σύζυγό της, Θανάση Ευθυμιάδη

Μου δίνει μεγάλη δύναμη το γεγονός ότι για όλο το διάστημα της σχέσης (προσωπικής, συνεργασίας, φιλίας κλπ), εγώ είχα δώσει τον καλύτερό μου εαυτό, χωρίς να σκέφτομαι αρνητικά σενάρια. Γιατί για μένα δεν υπάρχουν αρνητικά σενάρια. Υπάρχουν δύσκολα σενάρια, υπάρχουν πολύ δύσκολα σενάρια, αλλά όχι αρνητικά. “Όλα γίνονται για κάποιο Καλό σκοπό”, στο τέλος πάντα σε αυτό καταλήγω.

**Τα 12 επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ Ρίζες μπορείτε να τα δείτε στο web tv του mega, όποια ώρα σας βολεύει. Είναι οι 12 Άθλοι μου και ελπίζω να αποδειχθούν χρήσιμοι. Ευγνώμων για όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top